Leták Albert - 1.9.2018 - 30.9.2018 - str. 12 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 12 ... 77
Leták Albert - 1.9.2018 - 30.9.2018 - Produkty v akci - závitek, brambory, treska, rybí filet, guláš, máslo, sůl, pepř, bylinky, olej. Strana 12.
1 ... 12 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.9.2018 do 30.9.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Máslo

Máslo je pochoutka i cenná surovina v kuchyni. Jeho výroba byla na vesnicích vždy výhradní záležitostí hospodyně. Možná by se při sledování starého filmu nebo dobového dokumentu zdálo, že stloukání másla byla v podstatě jednoduchá záležitost. Není tomu tak. Technologie je sice jednoduchá, ale práce byla namáhavá a docela zdlouhavá.

Pokud chtěla hospodyně získat kilogram másla, pak musela do máselnice nalít dva a půl litru smetany. Smetana nesměla být příliš studená. Ideální teplota byla tak dvanáct stupňů. A pak už se mohlo začít stloukat máslo. Zprvu to šlo snadno, ale jak se začaly tvořit první máselné hrudky, práce se stávala stále namáhavější. Na otázku, jak dlouho se máslo tímto způsobem vyrábělo, není jednoduchá odpověď. Podle toho, jak byla hospodyně zručná a také rychlá.

 
na každý den Treska s bylinkovou krustou Rybí filety zapečené v bylinkové krustě vás potěší rychlou přípravou a lahodnou chutí s vůní křupavé bylinkové strouhanky. V doprovodu mrkvového pyré máte na stole rázem krásnou a noblesní večeři. Čerstvá treska tmavá filet Maso tmavé tresky je pevné a libové. Jeho chuť vynikne zejména při smažení, ale stejně dobře si z tresky můžete připravit plněné závitky nebo rybí guláš. 4 porce tip 30 minut přípravy ?velmi snadné PYRE sůl 200 g brambor typu C 400 g mrkve 50 g másla Strouhanku s bylinkami a citronovou stavou rozmixujte a nemusite bylinky ručně krájet. A VONAVA KRUSTA 4 filety tmavé tresky a 3 Ižice olivového oleje sůl, pepř 100 g strouhanky hrst petrželových lístků hrsti kopru h hrsti mátových lístků /2 citronu . Troubu předehřejte na 180 °C. . V osolené vodě uvařte brambory smrkví. Poscezení přidejte máslo a roz- štouchejte nebo rozmixujte na pyré . Filety zakápněte olivovým olejem, osolte a opepřete. Dejte péct na 10 mi- nut. V misce promíchejte strouhan- ku, nasekané bylinky a štávu z citro- nu. Vyndejte rybu z trouby a navršte asi 1 cm vysokou vrstvu strouhankoveé směsi . Vratte zpět a pečte dalších 10 minut. RGE: 466,5 kcal/ 23% BÍLKOVINY: 39 g/78% TUKY: 19,6/28 % SACHARIDY: 39 Hodnoty odpovídají jedné porci. 15% 12

Albert letáky

TOP letáky