Leták Albert - 1.9.2018 - 30.9.2018 - str. 29 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 29 ... 77
Leták Albert - 1.9.2018 - 30.9.2018 - Produkty v akci - rajčata, cibule, česnek, salát, cibulky, broskve, parmazán, oříšky, mandle, sůl, těstoviny, bulgur, pepř, pesto, olej. Strana 29.
1 ... 29 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.9.2018 do 30.9.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 
 
Bylinky 3x jinak Di íky naší celosezonní nabídce čerstvých bylinek si můzete dopfát svoje oblíbené během chvilky a navíc si ho můžete pfipravit i do zásoby a pouzít třeba na rajčatové bruschetty. Luštěninový salát s koriandrovým dresinkem spolehlivě zasytí i ty nej hladovce. Dresink je také vhodný třeba na špenátový salát. Pro lehký oběd zvolte tabbouleh, klasiku blízkovýchodní kuchyně, která vás nadchne záplavou čerstvých surov recepty, kdykoliv na ně dostanete chuť. Tradicní italské pesto je hotové in pagety s bazalkovým pestem Lustěninovy salát s koriandrem a pažitkou Tabbouleh 4 porce 4 porce 4 porce 15 minut přípravy 15 minut přípravy 20 minut +5 minut chladnutí bulguru velmi snadné velmi snadne velmi snadné 100 g bulgu 3 velká rajčata 1 červená cibule 2-3 jarní cibulky (podle velikosti) 2 svazky plocholisté petržele /2 svazku čerstvé máty 100 ml olivového oleje 1 citron špetka soli DRESINK 2 hrsti bazalkových lístk 2 hrsti koriandrových lístků užek čes pa 1 lžíce piniových oříšků 6 lžic strouhaného parmazánu 100 ml olivového oleje špetka soli 1 stroužek česneku 120 ml olivového oleje 2 lžíce vody štáva z poloviny citronu 1 lžička soli 1 lžíce medu 2 lžíce červeného vinného octa TESTOVINY 500 g špaget čerstvě namletý pepř 4 lžíce mandlových plátků 300 g sterilované čočky 300 g sterilované cizrny 150 g nakládaných cibulek 200 g nakládaných krájených broskvi 10 cher . Bulgur uvařte dle návodu a nechte vychladnout. Rajčata zbavte jádřincû a nakrájejte na kostičky. Cibuli i jarní cibulky nasekejte najemno a vše vlož te do mísy. Nakonec nakr drobnopetržel a mátu. Přidejte bulgur . Bazalku, česnek, pinie, parmazán, polovinu olivového oleje a sůl rozmi- xujte dohladka са Poté pfi zbylý olej a už jen lehce okurky promíchejte Těstoviny uvařte al dente. Mezitím nasucho opražte mandle Hotové těstoviny smíchejte spestem. Koriandr a pažitku nakrájejte najemno, česnek prolisujte. a vše zalijte zálivkou z olivového oleje, Smíchejte s dalšími surovinami na dresink a dejte stranou. citronové štávy a soli Čočku, cizrnu, cibulky i broskve slijte a nechte okapat . . Před podáváním opepřete, posyp- te mandlemi, případně parmazánem a čerstvou bazalkou - Rajčátka přepulte a okurku nakrájejte na kostičky . Ve velké míse promíchejte luštěniny se zeleninou a za lijte dresinkem ZÁR 29

Albert letáky

TOP letáky