Leták Albert - 1.9.2018 - 30.9.2018 - str. 31 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 31 ... 77
Leták Albert - 1.9.2018 - 30.9.2018 - Produkty v akci - brambory, cibule, česnek, mrkev, hrušky, kuře, máslo, sůl, pepř, olej, víno, rošt. Strana 31.
1 ... 31 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.9.2018 do 30.9.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Máslo

Máslo je pochoutka i cenná surovina v kuchyni. Jeho výroba byla na vesnicích vždy výhradní záležitostí hospodyně. Možná by se při sledování starého filmu nebo dobového dokumentu zdálo, že stloukání másla byla v podstatě jednoduchá záležitost. Není tomu tak. Technologie je sice jednoduchá, ale práce byla namáhavá a docela zdlouhavá.

Pokud chtěla hospodyně získat kilogram másla, pak musela do máselnice nalít dva a půl litru smetany. Smetana nesměla být příliš studená. Ideální teplota byla tak dvanáct stupňů. A pak už se mohlo začít stloukat máslo. Zprvu to šlo snadno, ale jak se začaly tvořit první máselné hrudky, práce se stávala stále namáhavější. Na otázku, jak dlouho se máslo tímto způsobem vyrábělo, není jednoduchá odpověď. Podle toho, jak byla hospodyně zručná a také rychlá.

 
maso měsíce tip Podzimní Na pečení kuřete je vhodné používat maly rošt, který se umístí pfímo do pekáče mezi zeleninu a kuře se na něj položí. Pěkně se pak opéká ze všech stran a neplave" ve štávě, kterou pouští zelenina. pecené kuře Kuřecí pečínka k nedělnímu obědu? Žádný problém! S receptem na kuře s podzimní zeleninou jistě zabodujete a navíc se už nemusíte starat o přílohu. 4-5 porcí 20 minut příprav 1 hodina pečen Velmi snadn é.. 100 ml olivového oleje 10 větviček tymiániu 5 větviček rozmarýnu 2 stroužky česneku štáva a kůra z půlky citronu 1 Bio kuře Nature's Promise sůl a čerstvě mletý pepř 1 menší hruška 2 červené cibule 3 mrkve 20 g másla 300 g zámeckých brambor 250 ml bílého vína 2 lžíce hnědého cukru . Předehřejte troubu na 200°C. . Vmisce promíchejte olej, lístky tymi ánu a rozmarýnu (od každé bylinky si jednu větvičkuponechte), rozmělněný česnek a citronovou kůru . Celé kuře důkladně osolte a opepře te (i zevnitř) a potřete olejovou směsí. . Dovnitřkuřete vložtehruškusezbyly- mibylinkami anohysvažte provázkem. . Cibuli nakrájejte na osminky, mrkev rozfízněte podélně. V hluboké litinové pánvi rozehřejte máslo, přidejte citro- novou štávu, omyté brambory ve slup- ce a nakrájenou zeleninu. Lehce osolte a restujte pět minut. . Přilijte víno s cukrem a nechte dal- ších pět minut odvařit. Odstavte pá nev, promíchejte a navrch položte kuře zády nahoru .Dejte péct na 30 minut. Poté zvyšte teplotu na 250°C, kuře otočte a pečte ještě dalších 30 minut. Během pečení kuře občas polévejte výpekem. ZÁRIIALBERT.CZ 31

Albert letáky

TOP letáky