Leták Albert - 1.9.2018 - 30.9.2018 - str. 35 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 35 ... 77
Leták Albert - 1.9.2018 - 30.9.2018 - Produkty v akci - koláč, švestky, fíky, zázvor, máslo, sádlo, cukr, vanilkový cukr, skořice, víno, pánev, hrnec, chladnička, hodiny. Strana 35.
1 ... 35 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.9.2018 do 30.9.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Cukr

Mnoho Čechů klasický bílý cukr naprosto zatracuje a hledá jiné alternativy, jak si osladit život, zatímco druhá skupina strávníků vesele sladí a na nějaké průzkumy o škodlivosti vůbec nedbá. Pravdou ale je, že některé výrobky se bez klasického cukru neobjedou. Anebo to není tak docela ono. Umíte si například představit vánoční vanilkové rohlíčky, které nejsou obalené v moučkovém cukru, do kterého je navíc přidán cukr vanilkový?

Klasický cukr v našich končinách můžete koupit v několika možných variantách. Jednou z možností je krystal, který má velikost zrnek od 0,4 do 1 mm. Dalším produktem je krupice se zrnky velikosti od 0,16 do 0,63 mm. Třetím druhem je moučka, jejíž zrnka mají velikost od 0,16 do 0,31 mm. A pak ještě existují varianty cukru kostkového. Zajímavý je rozdíl, který je v chuti mezi moučkovým a krystalovým cukrem. Přitom je cukr moučka pouze umletým krystalem. Říkáte si, že je to přeci cukr jako cukr? Pak si zkuste svou ranní kávu osladit moučkou. Rozdíl poznáte při prvním doušku.

 
Máslo

Máslo je pochoutka i cenná surovina v kuchyni. Jeho výroba byla na vesnicích vždy výhradní záležitostí hospodyně. Možná by se při sledování starého filmu nebo dobového dokumentu zdálo, že stloukání másla byla v podstatě jednoduchá záležitost. Není tomu tak. Technologie je sice jednoduchá, ale práce byla namáhavá a docela zdlouhavá.

Pokud chtěla hospodyně získat kilogram másla, pak musela do máselnice nalít dva a půl litru smetany. Smetana nesměla být příliš studená. Ideální teplota byla tak dvanáct stupňů. A pak už se mohlo začít stloukat máslo. Zprvu to šlo snadno, ale jak se začaly tvořit první máselné hrudky, práce se stávala stále namáhavější. Na otázku, jak dlouho se máslo tímto způsobem vyrábělo, není jednoduchá odpověď. Podle toho, jak byla hospodyně zručná a také rychlá.

 
Obrácený švestkový koláč Obrácený koláč tradičně pečený s jablky nebo hruškami lze obměnit i jiným ovocem. Pro navození atmosféry pozdního léta vyzkoušejte recept se švestkami a fíky. Spojení chuti ovoce, skořice a červeného vína rozpustí veškeré podzimní chmury. forma o průměru 24 cm D 30 minut +2 hodiny chladnuti těsta + 30 minut pečení O snadné KREHKE TESTO 30 g sádla 80 g másla 240 g hladké mouky špetka soli 50 ml ledově studené vody Krehké těsto V syrovém křeh kém těstě jsou nerozpuštěné a nerozmíchané kousky tuku přímo žádoucí. Máslo i sádlo by mělo být co nejstu denější, aby se v mouce neroz pouštělo už před pečením, proto se jej co nejméně dotýkejte prsty. NÁPLN 500 g švestek 4 fiky lžičky sušeného zázvoru 1 lžička skořice 100 g másla 160 g cukru 1 vanilkový cukr 100 ml suchého červeného vína tip* .Studené sádlo s máslem rozkrájej lednice nejméněna dvě hodiny, ideálně ramelizovat. Když se rozpustí, rozložte te na kostičky a smíchejte s prosátou dodruhého dne. moukou a solí . Pomocírobota směslehce promixu . Švestky rozpulte a vypeckujte. Fíky řit do zhoustnutí. te, pouze do konzistence hrubší dro- nakrájejte na plátky. Švestky v misce . Odstavte z ohně a do směsi vysklá- benky. Pokud těsto mícháte ručně, po- promíchejte s kořením, fíky nechte dejte nejprve fíky a pakšvestky řeznou do pánve másloa nechte roztát. Přilijte víno a za stálého míchánínechte odpa Svestkový Tarte Tatin bude skvěl), pokud jej naservirujete .Předehřejte troubu na 200 °C. eružijte raději dvě vidličky nežli ruce tranou. stranou nahoru opckem. Poté po lžících přimíchávejte ledo- . Máslo rozkrájejte na šest menších . Překryjte těstem,kteréprstyzatlačte Maslo rozKrajejte na sest mensich vanilkové zmrzliny. vou vodu a krátce zapracujte. Jakmile kousků. Na středním ažvyššímplame kolem okrajů pánve či hrnce dovnitř, těsto po zmáčknutí mezi prsty drží po- nurozehřejte hlubšípánev nebo hrnec, a dejte péct na 30 minut hromadě, s vodou přestaňte který lze dát následně do trouby. . Po vyjmutí z trouby koláč ihned pře Nakonec jej rukama zformujte do- . Cukr, i vanilkový, rovnoměrně roz- klopte na servírovací talíf. Vyteče z něj hromady, zabalte do fólie a uložte do sypte po pánvi a počkejte, až začne ka- trochu štávy, tak pozor, at se neopaříte. 35

Albert letáky

TOP letáky