Leták Albert - 1.9.2018 - 30.9.2018 - str. 49 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 49 ... 77
Leták Albert - 1.9.2018 - 30.9.2018 - Produkty v akci - brambory, houba, polévka, vejce, Rodinné, pepř, naběračka. Strana 49.
1 ... 49 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.9.2018 do 30.9.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Vejce

Klasická slepičí vejce jsou často zatracována jako zdroj „špatného“ cholesterolu. Podle mnoha odborníků tomu tak není. Jen je zapotřebí řídit se pravidlem, které nám radí, že všeho je třeba konzumovat s mírou. S cholesterolem je to totiž následovně. Pokud ho do těla dodáváme, pak si ho naše tělo už nevytváří. Vajíček se tedy už nemusíte obávat. Naopak. Jsou našemu organismu prospěšné tím, že obsahují celou řadu kvalitních vitamínů, minerálů a v neposlední řadě bílkovin.

Zapomenout bychom neměli ani na proteiny, které mají pozitivní účinky na naše zdraví. Své o tom vědí nejvíce sportovci. Někteří lidé se vyhýbají vaječnému žloutku a konzumují pouze bílek. Pokud k tomu není žádný zdravotní důvod, pak je to chyba. Vaječný žloutek obsahuje látky, které stimulují vývoj mozku a zlepšují jeho celkový stav. Mohou také pomoci v koncentraci. Ve vaječném žloutku je také dostatek vitamínů A, D, E, B, a minerálů. Především vápníku, fosforu, draslíku, železa a zinku. Jíst pouze vaječné bílky se doporučuje při redukčních dietách. Bílky totiž obsahují minimum tuku a vysoké množství proteinů.

 
OD NAŠICH ČTENÁŘů: 1 Kulajda Jak připravit zastfenévejce Mezi poklady ceské kuchyně patří bezesporu recept na skromnou polévku z hub, brambor, octa a kopru. Její kouzlo tkví právě v tom, že za použití obyčejných surovin vznikne pokrm dokonalého souznění chutí. Recept na domácí kulajdu nám poslala paní Stanislava T. ze Sumperka, které velmi děkujeme. Řekněte sami, nestojí za to si tuhle staročeskou dobrotu občas uvařit? A jaké je vaše rodinné stříbro? FOTo Michal Ureš FoOD STYLING Lenka Táchová DECOR STYLING Markéta Zindulková . Ve velkém hrnci dejte vařit vodu s octem 1 lžíce octa na litr vody Vejce rozklepněte do hrnku nebo naběračky, vždy jen jedno. Lžící roztočte vroucí vodu v hrnci tak, aby se uprostřed udělal vír Přesně do jeho středu opatrně vyklopte vejce a vařte přesně tři minuty. Lžící si můžete trochu pomoci, aby se bílek pěkně obalil kolem žloutku. Zastřené vejce vyjměte děrovanou naběračkou. tip Pro zajímavou změnu zkuste misto klasického octa použít balzamiko. Polévka získá o něco tmavší barvu a výraznější chut. . Nakrájené houby orestujte na másle dozlatova. . Přidejte kmín a sůl, promíchejte a zasypte moukou. Minu tu restujte a podlijte vývarem. . Přidejte na kostky pokrájené brambory a vařte 20 minut. ·V misce rozmíchejte smetanu s trochou polévky a pak přelijte do hrnce. Nechte chvíli probublat, dochutte cukrem a octem. . Dle chuti dosolte a dopepřete, stáhněte z ohně a přidejte najemno nasekaný kopır. 4 porce O 35 minut přípravy 2 lžíce hladké mouky 1 I hovězího vývaru NA ZASTRENÁ VEJCE 4 vejce 4 středně velké brambory 100 ml smetany 30% 1 lžíce třtinového cukru 1 lžíce octa sůl, pepř 1lžíce octa velmi snadné 4 hrsti čerstvých hub 2 lžíce másla 1 Ižička drceného kmínu 2 lžičky soli 1 svazek čerstvého kopru Podávejte se zastřeným vejcem »Pište na adresu: [email protected], autoři zvefejněných receptů dostanou poukázku v hodnotë 500 Kč na nákup v prodejnách Albert ZÁŘİ ALBERT.CZ 49

Albert letáky

TOP letáky