Leták Albert - 1.9.2018 - 30.9.2018 - str. 58 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 58 ... 77
Leták Albert - 1.9.2018 - 30.9.2018 - Produkty v akci - brambory, cibule, dýně, cibulky, petržel, dýně hokkaidó, hrušky, hlíva, žampiony, houba, hřiby, portobello, mleté maso, olomoucké tvarůžky, sýr, tvarůžky, sůl, rajčatové pyré, bylinky, tymián, šalvěj, olivový olej, mísa, pekáč, kuchařka. Strana 58.
1 ... 58 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.9.2018 do 30.9.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 
 
Podzim na taliri AW Podzim je ideálním obdobím pro vaření ze sezónních potravin. Zářivě oranžové dýně na vás pomrkávají na zahrádkách i na farmářských trzích a hub jsou plné lesy. Tyto plody štědré podzimní úrody jsme spojili, přidali Olomoucké tvarůžky, a vy posudte, zda si tyto potraviny spolu dobře rozuměji Zalozeno 16 olomoucké Inspiraci jsme čerpali z nové Tvarůžkové kuchařky, která je na trhu od listopadu loňského roku. Obsahuje padesát tvarůžkových receptů rozdělených do osmi kapitol. Všechny recepty mají ovšem něco společného využívají jedinečných vlastností Olomouckých tvarůžků, což je hlavně nízký obsahu tuku (průměrně jen 0,5 %), nízká energetická hodnota a vysoký obsah bílkovin a minerálů Sans Přejeme vám dobrou chut! Bylinková dýně zapečend Teply bramborovy saldt shoubami a tvarUZ 1 kg mletého krůtího masa, polovina dýně hokkaido, 2 červené cibule, 2 lžíce olivového oleje, 3 lžíce rajčatového pyré, 100 g Olomouckých tvarůžků, hrst čerstvých bylinek (dobře se hodi tymián, saturejka, hladkolistá petržel, šalvěj), sůl a pepr 400 g malých brambor, 400 g hub (hřiby, žampiony, portobello nebo hlíva ústřičná), 125 g Olomouckých tvarůžků, 100 g polníčku, 1 lžice jablečného octa, 1 svazekjarní cibulky, 2 hrušky, olivový olej, sůl a pepř Cibuli na měsíčky nechte zesklovatět na rozehřátém olivovém oleji Přidejte mleté maso, nasekané bylinky a rajčatové pyré, osolte a opepřete a nechte dusit doměkka. Z neoloupané dýně vydlabejte semínka a nakrájejte ji na cca 1 až 2 cm silné plátky. Zapékací misku vymažte olejem a dno vyložte polovinou dýňových plátků, na ně pak dejte vrstvu dušeného masa a jako vrchní vrstvu přidejte zbytek dýně. Pekáč vložte do vyhřáté trouby a pečte 45 minut při teplotě 200 °C. Zhruba 10 minut před koncem pečení posypejte nasekanými tvarůžky a vratte do trouby na dopečení Brambory i se slupkou uvařte v osolené vodě tak, aby zůstaly trochu pevnější, protože je budete ještě opékat. Nechte vychladnout, a je- li třeba, překrojte na menší kusy. Houby očistěte a nakrájejte na kousky. Jarní cibulky nakrájejte na kolečka. Na pánvi rozehřejte olivový olej a opečte na něm brambory dozlatova. Poté je přendejte do mísy a opečte na pánvi houby. Pokud bude potřeba, použijte trochu oleje navíc. Jakmile houby změknou, přidejte k nim nakrájenou jarní cibulku a ještě chvilku opékejte. Ke konci pečení přidejte tvarůžky a nakrájené hrušky. Užjen krátce prohřejte, protože ři dlouhém opékání by se hrušky začaly rozpadat. Opečenou houbovou směs přidejte do mísy k bramborám, zakápněte octem a promíchejte. Na taliři každou porci doplňte listy polníčku a ještě teplé hned podávejte. K dostání ve vybraných prodejnách Albert www.ivarozky.CZ

Albert letáky

TOP letáky