Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - str. 12 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 12 ... 77
Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - Produkty v akci - jablka, vepřová plec, sůl, pepř, skořice, tymián, olivový olej, olej, lžička. Strana 12.
1 ... 12 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.10.2018 do 31.10.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 
 
na každý den tip Rozmarýnová vepřová plec s jablkya dyñovéze strany 4 hranolky Vyzkoušejte k tomu pokrmu také celerovépyré ze strany 41. Vepřová plec Štavnaté vepřové maso je ideální na vaření, dušení i pečení. Budete až překvapeni, jak báječně si jemné vepřové maso z plece bude v této úpravě rozumět s nasládlými tóny. Pro dokonalou podzimní kombinaci k němu připravte rychlé hranolky z dýně, které jsou v troubě hotové skoro bez starání. 4 porce 30 minut přípravy velmi snadné 600 g vepřové plece albert 2 lžice másla sůl, pepř 150 ml vývaru 1 lžička tymiánu 600 g dýně olivový olej 2 jablka 1 Ižíce cukru /2 lžičky skořice špetka muškátového oříšku . Vepřovou plec nakrájejte na plátky, osolte a opepřete. Rozehřejte lžíci más- la a maso zprudka opečte, tři minuty z každé strany. Podlijte 150 ml výva- ru, přihodte tymián, stáhněte teplotu a nechte 25 minut dusit pod pokličkou. . Rozehřejte troubu na 180 °C . Dýni nakrájejte na hranolky, smí- chejte na plechu s olivovým olejem, osolte a dejte na 2o minut péct . Na pánvi rozehřejte zbývající más- lo a opečte nakrájená jablka. Posypte cukrem, skořicí a muškátovym ofís- kem a poduste do změknutí. PARÁDNÍ KOMBINACE PODZIMNÍCH SUROVIN ENERGIE: 580,5 kcal / 29% BÍLKOVINY: 27,9 g / 56% Y: 43,9 g / 63% SACHARIDY: 21 Hodnoty odpovídají jedné porci. 8% 12 ŘÍJEN İ ALBERT.CZ

Albert letáky

TOP letáky