Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - str. 15 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 15 ... 77
Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - Produkty v akci - mrkev, řepa, špenát, celer, petržel, hamburger, pesto, vitamin. Strana 15.
1 ... 15 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.10.2018 do 31.10.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 
 
Řepa Vitamind obsahufe prekvapivé málo, alé zato má tolik zdraví prospěšných mineralních látek. že to nakopne i velmi vyčerpany organismus. Zasyrova se z řepylisuji stávy oblibené pro detoxikáčnf účinky a strouhaná se přidává do salátů. Castěji se ale Celer Specifická chut a vune celeru je přitomností éterického oleje. Něk ho miluji, jini se mu vyhýbaji. je, že také patříme vám problémy nedě venujte pozornost. Velké množstv minerálů a vitamínů C a B sto rozhodně za to. Pečený celer b excelovat vkrémových polévkách, p i v omáckách na maso. rgeny. Pokud Ině upravená. Stačí ji ovařit nebo zapéct a ziskáte vdéčnou surovinu pro pomazánky, zeleninové ky a burgery Petržel Použivá se současně.jako.zelenin koření i léčivka, protože od je vhodný pro očistu Petržel neodmyslitelně patři do základů organismu.E k a omáček. Když jí ale date chut. Vyzkoušejte ji pe s trochou másla a nechte trochu zkaramelizovat. Překvapi i v máslové RE ostóu schované v zemi, a ikdyž tvoří základ většiny kłasických receptů jako bychom o nich čenon v troubě do pomazánky nevěděli. Krásy na první dojem také moc nepobraly, ale to je jen zdání. Kořenová zelenina má svůj zemitý půvab i charakteristické chutě. Stačí jen dátji šanci se trochu blýsknout a ona už vás pfesvědcí sama. Mrkev Skoro jako tajný agent je všude, kam se v kuchyni podíváte -od polévek a pomazánek až po pečené maso. a sladké dezerty. Může za to jejtjemná nasládlá chut, kteră se tak dobře kombinuje s širokým spektrem s Překvapivě łepši využiti má pro nás Podzim je přesně její obdobi. Mrkev, petržel, celer i řepa se právé klízejí čerstvé z pole a i my cítíme řebu se po rozlítaném létě trochu usadit. Doslova se vrátit ke kořenům. urov Od kořinku až po lísteček Jsme zvyklí konzumovat dužnaté kořeny, ale skvělé na kořenové zelenině je to, že ji můžete zužitkovat téměř celou. Řapíky celeru jsme se už naučili přidávat do salátů i polévek. Jeho listy ovoní každou zeleninovou polévku a dá se z nich připravit skvělé pesto. Stejně tak z mrkvové natě, která bude efektní i na posypání salátu. Mladé lístky řepy si přidejte do salátu nebo spařte jako špenát. upravená, protože tim naše tělo dokáže RİJEN İ ALBERT.CZ 15

Albert letáky

TOP letáky