Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - str. 16 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 16 ... 77
Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - Produkty v akci - cibule, mrkev, karotka, zázvor, petržel, polévka, mléko, vejce, sůl, pepř, chilli, kari, olej, krém, lžička, hodiny. Strana 16.
1 ... 16 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.10.2018 do 31.10.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Mléko

Mezi základní potraviny patří bezesporu mléko. V našich končinách se používá ve větším procentu mléko kravské a v menším kozí. Mléko je vlastně potravina i surovina zároveň. Můžeme ho konzumovat přímo anebo z něho vyrobit celou řadu dalších produktů.

Kdy vlastně přišli lidé na to, že je mléko pro ně prospěšné? Na to je jistě jednoduchá odpověď. Jakmile si ochočili první dobytek. Pak už nebylo těžké přijít na to, že by se dalo využít i jiné nežli mateřské mléko. Tehdy ale našim předkům mléko pouze chutnalo. Ještě netušili, jak bohaté je na některé našemu zdraví prospěšné látky. K těm patří především vápník, kterého má více než jeden gram v jednom litru. Mléko dále obsahuje fosfor, draslík, hořčík, sodík a celou řadu dalších stopových prvků. Kromě toho má i mnoho vitamínů. A to zejména vitamíny řady B. Jejich nedostatek se projeví především v kožních problémech anebo v poruše krvetvorby či nervového systému.

 
Vejce

Klasická slepičí vejce jsou často zatracována jako zdroj „špatného“ cholesterolu. Podle mnoha odborníků tomu tak není. Jen je zapotřebí řídit se pravidlem, které nám radí, že všeho je třeba konzumovat s mírou. S cholesterolem je to totiž následovně. Pokud ho do těla dodáváme, pak si ho naše tělo už nevytváří. Vajíček se tedy už nemusíte obávat. Naopak. Jsou našemu organismu prospěšné tím, že obsahují celou řadu kvalitních vitamínů, minerálů a v neposlední řadě bílkovin.

Zapomenout bychom neměli ani na proteiny, které mají pozitivní účinky na naše zdraví. Své o tom vědí nejvíce sportovci. Někteří lidé se vyhýbají vaječnému žloutku a konzumují pouze bílek. Pokud k tomu není žádný zdravotní důvod, pak je to chyba. Vaječný žloutek obsahuje látky, které stimulují vývoj mozku a zlepšují jeho celkový stav. Mohou také pomoci v koncentraci. Ve vaječném žloutku je také dostatek vitamínů A, D, E, B, a minerálů. Především vápníku, fosforu, draslíku, železa a zinku. Jíst pouze vaječné bílky se doporučuje při redukčních dietách. Bílky totiž obsahují minimum tuku a vysoké množství proteinů.

 
produkt měsice POLEVKA PRO PODZIMNÍ ZAHŘÁTÍ tip Mrkev si velmi dobře rozumí s pálivým kořením, jako je chilli, kari nebo zázvor. Pokud polévku neplánujete podávat dětem, přiostřete si ji podle svého gusta zeleninovýkrém ж8porci 150EDLİČKY eleninovy krem s bylinkovými knedlíčky . Předehfejte troubu na 180 °C. Mrkev, petržel a cibuli očistěte a nakrájejte na hrubšíkousky. Smíchejte s kořením a olivovým olejem. Rozložte na plech a dejte napůl hodiny 150 g hakéo 50 minut mouky Co velmi s nadné. 4 lži icky prasku do péct. Mezitím se pusťte do přípravy knedlíčků. 750 g mrkve 2 petržele pečiva 2 lžice hladkolisté petržele 2 lžice pažitky . Mouku smíchejte s práškem do pečiva a bylinkami. Při- dejte mléko, smetanu, vajíčko a důkladně propracujte. Osolte a opepfete. Rozdělte těsto na osm větších kulatych Polévka z kořenové zeleniny 2 cibule je vždycky vděčná volba. cka fimského50 ml mléka knedlíčků a nechte chvilku odpočinout Ještě lepší bude, kdy:ž zeleninu pred zpracovanim opečete. Její chuť bude jemná a lahodná. sul, pepř 1 lžička římského kmínu 100 ml smetany. Upečenou zeleninu přesuňte do mixéru, přidejte třetinu vývaru a rozmixujte dohladka. Vraťte do hrnce, přilijte zby- tek vývaru a smetanu a přivedte k varu. Vložte knedlíčky a vafte šest až osm minut zeleninu před zpracováním 2tice olvového na vaření 1 vejce oleje 1 litr zeleninového vyvaru 200 ml smetany na vaření sůl, pepř 16 RiJEN IALBERT.CZ

Albert letáky

TOP letáky