Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - str. 18 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 18 ... 77
Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - Produkty v akci - brambory, řepa, salát, celer, pórek, rukola, máslo, ořechy, sůl, alobal, hodiny. Strana 18.
1 ... 18 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.10.2018 do 31.10.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Máslo

Máslo je pochoutka i cenná surovina v kuchyni. Jeho výroba byla na vesnicích vždy výhradní záležitostí hospodyně. Možná by se při sledování starého filmu nebo dobového dokumentu zdálo, že stloukání másla byla v podstatě jednoduchá záležitost. Není tomu tak. Technologie je sice jednoduchá, ale práce byla namáhavá a docela zdlouhavá.

Pokud chtěla hospodyně získat kilogram másla, pak musela do máselnice nalít dva a půl litru smetany. Smetana nesměla být příliš studená. Ideální teplota byla tak dvanáct stupňů. A pak už se mohlo začít stloukat máslo. Zprvu to šlo snadno, ale jak se začaly tvořit první máselné hrudky, práce se stávala stále namáhavější. Na otázku, jak dlouho se máslo tímto způsobem vyrábělo, není jednoduchá odpověď. Podle toho, jak byla hospodyně zručná a také rychlá.

 
produkt měsíce tip albert Prřipravte si gratin dopredi. Před podávánim stačí ohřát a chutná stejně dobře MIX ojako čerst veupecenj. RUKDLA CERVEN MANGOLD Mix-rukola, červená řepa, mangold Sladká řepa a červené listy mangoldu perfektně ladí s lehce nahořklou chutí rukoly PODAVEITE JAKO PŘÍLOHU.K VAŠIM OBLIBENYM MASGM ' Troubu pfedehřejte na 180°C Smetanu lehce osolte, přidejte nakrájené česneky a tymián a krátce svařte. Zatím dejte stranou . Celer oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.Zalijte horkou vodou, osolte a pět minut povařte, aby trochu změkl. Pórek po délce rozpulte a nakrájejte na špalíky. Přidejte na pármi- nut k celeru, poté slijte a nechte okapat. Brambory oškrábejte a také nakrájejte na plátky. Celerovvgratin rce 70 minut s pórkem abramborami O velmi snadné 400 ml smetany ke šlehání sul 2 stroužky česneku 1 větvička tymiánu 1 větší bulva celeru Tohle báječné podzimní jídlo můžete podávat jako hlavní chod i jako přílohu pórky k pečenému masu. 3 brambory máslo na vymazáni 150 g sýra s modrou plísní hrst vlašských ořechů salát Mix rukola, červená řepa, mangold Zapékací miskuvymažte máslem a začněte pokládat vrst- vy zeleniny. Každou vždy zalijte smetanou a posypte strou haným sýrem. Větší porci sýra si nechte na finálníposypání posledníhornívrstvy. Zakryjte alobalem a pečte půl hodiny. Poté sejměte alobal, posypte ořechy a 20 minut dopečte do- zlatova. Podávejte s čerstvým salátem. 18

Albert letáky

TOP letáky