Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - str. 24 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 24 ... 77
Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - Produkty v akci - brambory, cibule, vepřový bok, moravský vrabec, hotové jídlo, vejce, sůl, pekáč, hodiny. Strana 24.
1 ... 24 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.10.2018 do 31.10.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Vejce

Klasická slepičí vejce jsou často zatracována jako zdroj „špatného“ cholesterolu. Podle mnoha odborníků tomu tak není. Jen je zapotřebí řídit se pravidlem, které nám radí, že všeho je třeba konzumovat s mírou. S cholesterolem je to totiž následovně. Pokud ho do těla dodáváme, pak si ho naše tělo už nevytváří. Vajíček se tedy už nemusíte obávat. Naopak. Jsou našemu organismu prospěšné tím, že obsahují celou řadu kvalitních vitamínů, minerálů a v neposlední řadě bílkovin.

Zapomenout bychom neměli ani na proteiny, které mají pozitivní účinky na naše zdraví. Své o tom vědí nejvíce sportovci. Někteří lidé se vyhýbají vaječnému žloutku a konzumují pouze bílek. Pokud k tomu není žádný zdravotní důvod, pak je to chyba. Vaječný žloutek obsahuje látky, které stimulují vývoj mozku a zlepšují jeho celkový stav. Mohou také pomoci v koncentraci. Ve vaječném žloutku je také dostatek vitamínů A, D, E, B, a minerálů. Především vápníku, fosforu, draslíku, železa a zinku. Jíst pouze vaječné bílky se doporučuje při redukčních dietách. Bílky totiž obsahují minimum tuku a vysoké množství proteinů.

 
100 let v kuchyni Moravský vrabec se špenátem tip albert Rádi byste klasiku po hospodsku? Podlijte maso pivem místo vývaru a špenát zahustěte rozkvedlaným vajíčkem. Vepřový bok a drbáky Jídla tradiční české kuchyně nemusejí být vždy jen tučná. Když vrabce uděláte z plece, a nikoliv jen z bůčku, bude mít pořád tu skvělou chuť, pro kterou ho milujeme po celé generace. 4 porce O 2,5 hodiny velmi snadné 450 g vepřové plece 200 g vepřového boku albert 5 stroužků česneku sul 1,5 lžičky kmínu 1 velká cibule 200 ml vývaru PŘÍLOHY 700 g brambor 2 lžičky soli 2 lžice bramborového škrobu 2 lžice sádla 3 stroužky česneku 1 cibule 500 g mraženého listového špenátu 80 ml smetany ke šlehání . Troubu předehřejte na 180 °C. . Plec a bůček nakrájené na většíkost ky promíchejte s česnekem utfeným se solí a okmínujte. Pekáč vyložte nakrá- jenou cibulí a na ni navrstvěte maso. Podlijte vývarem a pečte hodinu a půl až dvě. Občas promíchejte a podle po- třeby podlijte. .Polovinu brambor na drbáky uvařte a paknastrouhejte. Zbylé syrové bram- bory také nastrouhejte a vymačkejte z nich co nejvíce vody Osolte dvěmalžičkami soli a propra cujte. Kousky o velikosti slepičího vejce poprašte škrobem a vařte 15-20 minut v osolené vodě. . Na sádle opečte česnek a cibuli, při- dejte špenát a nechte zvolna dusit. Na- konec přilijte smetanu. 24 RiJEN IALBERT.CZ

Albert letáky

TOP letáky