Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - str. 26 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 26 ... 77
Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - Produkty v akci - cibule, petržel, vejce, polévka, sůl, struhadlo, hodiny. Strana 26.
1 ... 26 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.10.2018 do 31.10.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Vejce

Klasická slepičí vejce jsou často zatracována jako zdroj „špatného“ cholesterolu. Podle mnoha odborníků tomu tak není. Jen je zapotřebí řídit se pravidlem, které nám radí, že všeho je třeba konzumovat s mírou. S cholesterolem je to totiž následovně. Pokud ho do těla dodáváme, pak si ho naše tělo už nevytváří. Vajíček se tedy už nemusíte obávat. Naopak. Jsou našemu organismu prospěšné tím, že obsahují celou řadu kvalitních vitamínů, minerálů a v neposlední řadě bílkovin.

Zapomenout bychom neměli ani na proteiny, které mají pozitivní účinky na naše zdraví. Své o tom vědí nejvíce sportovci. Někteří lidé se vyhýbají vaječnému žloutku a konzumují pouze bílek. Pokud k tomu není žádný zdravotní důvod, pak je to chyba. Vaječný žloutek obsahuje látky, které stimulují vývoj mozku a zlepšují jeho celkový stav. Mohou také pomoci v koncentraci. Ve vaječném žloutku je také dostatek vitamínů A, D, E, B, a minerálů. Především vápníku, fosforu, draslíku, železa a zinku. Jíst pouze vaječné bílky se doporučuje při redukčních dietách. Bílky totiž obsahují minimum tuku a vysoké množství proteinů.

 
100 let v kuchyni tip* Silný vývar s kapáním Když se tahle staročeská polévka udělá opravdu poctivě, je to dobrota i pastva pro oči. V našem receptu proto najdete návod na silný vývar i postup pro přípravu klasické zavářky, aby byla co nejnadýchanější Přidejte do vývaru takeé vepřové kosti. Obohatí chut'a provoní polévku, až se budou sliny sbíhat! 6 porcí D 3 hodiny O velmi snadné 600 g hovèziho masa na polévku albert 2 mrkve 1 petržel /% celeru 1 středně velká cibule 2 lžičky nového koření 5 kuliček celého pepře sůl KLASICKÝ POCTIVÝ VÝVAR ZAVÁRKA 2 vejce špetka soli 8 lžic dětské krupičky . Maso, očistěnou kořenovou zeleninu, oloupanou a rozkrojenoucibuli a koření zalijte dvěma litry vody. Osolte a při- vedte k varu. Potom teplotu stáhněte a nechte pod pokličkou vařit při nízké teplotě alespoň tři hodiny. V tlakovém hrnci se doba vařenízkrátískoro opolo- vinu. Uvařené maso a zeleninu vylovte a vývar přecedte. Vejce rozšlehejte, osolte a vmíchejte krupičku. Vlijte do polévky přes hrubé struhadlo, aby se vytvořily drobnénoč- ky. Krátce povařte. Vratte do polévky nakrájené maso. Zeleninu z vývaru můžete také použít do polévky nebo si nakrájejte novou. Stačí ji krátce orestovat na másle do změknutí albert Hovězímaso na polévku 26 RiJEN IALBERT.CZ

Albert letáky

TOP letáky