Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - str. 27 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 27 ... 77
Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - Produkty v akci - salát, zázvor, cibulky, hrášek, pak čoi, chilli paprička, shiitake, polévka, hovězí vývar, tofu, vejce, nudle, badyán, koriandr čerstvý, sojová omáčka, Sriracha, miska. Strana 27.
1 ... 27 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.10.2018 do 31.10.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Vejce

Klasická slepičí vejce jsou často zatracována jako zdroj „špatného“ cholesterolu. Podle mnoha odborníků tomu tak není. Jen je zapotřebí řídit se pravidlem, které nám radí, že všeho je třeba konzumovat s mírou. S cholesterolem je to totiž následovně. Pokud ho do těla dodáváme, pak si ho naše tělo už nevytváří. Vajíček se tedy už nemusíte obávat. Naopak. Jsou našemu organismu prospěšné tím, že obsahují celou řadu kvalitních vitamínů, minerálů a v neposlední řadě bílkovin.

Zapomenout bychom neměli ani na proteiny, které mají pozitivní účinky na naše zdraví. Své o tom vědí nejvíce sportovci. Někteří lidé se vyhýbají vaječnému žloutku a konzumují pouze bílek. Pokud k tomu není žádný zdravotní důvod, pak je to chyba. Vaječný žloutek obsahuje látky, které stimulují vývoj mozku a zlepšují jeho celkový stav. Mohou také pomoci v koncentraci. Ve vaječném žloutku je také dostatek vitamínů A, D, E, B, a minerálů. Především vápníku, fosforu, draslíku, železa a zinku. Jíst pouze vaječné bílky se doporučuje při redukčních dietách. Bílky totiž obsahují minimum tuku a vysoké množství proteinů.

 
100 let v kuchyni tip Pro obmenu receptu vyzkoušejte vepřové maso nebo tofu. Ramen I když tento pokrm působi poněkud exoticky, jeho základ má k české kuchyni docela blízko silný hovězí vývar a nudle. Není nikdy od věci inspirovat se jinde, zejména když je to tak chutné a vydatné jako tato polévka. 4 porce D 45 minut MISKA PLNÁ VŮNÍ A CHUTÍ velmi snadné 500 g hověziho masa na polévku albert 1,5 I hovězího vývaru 80 ml sójové omáčky 2 lžíce ústřicové omáčky 1 hvězdička badyánu 2 lžíce hnědého cukru 2 stroužky česneku 5 cm velký kousek čerstvého zázvoru 4 lžíce miso pasty hrst hub shitake 2 kusy čínského salátu pak choi 50 g cukrového hrášku 250 g širokých nudlí - např. rýžové nebo i jiné asijské 4 vejce sriracha omáčka na dochucení na posypání - chilli papričky, čerstvý koriandr, nakrájené jarní cibulky . Nakrájenémaso zalijte půllitremvý varu, přidejte tři čtvrtiny sójové omác- ky, ústřicovou omáčku, badyán, cukr, česnek, nakrájený zázvor a vařte hodi nu až hodinu a půl, az maso změkne. Poté ho natrhejte po vláknech . Zbytek vývaru ochutte sójovou omáčkou, miso pastou, přidejte pfe- dem namočené a nakrájené shitake, salát pak choi a cukrovy hrášek. Po vařte jen krátce. Nudle připravte podle návodu a vejce vařte čtyři azpětminut, aby měla tekutý střed. . Vše rozdělte do misek a posypte chi li papričkami, čerstvým koriandrem a nakrájenou jarní cibulkou. Pro pi- kantnější chuť zastříkněte omáčkou sriracha. VŠECHNY EXOTICKÉ SUROVINY A DOCHUCOVADLA POHODLNĚ NAKOUPÍTE V ODDĚLENÍ MEZINÁRODNÍ KUCHYNĚ V NAŠICH VYBRANÝCH PRODEJNÁCH RiJEN ALBERT.CZ 27

Albert letáky

TOP letáky