Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - str. 30 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 30 ... 77
Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - Produkty v akci - zákusek, dezert, pudink, vejce, máslo, Zlaté Věnečky, mouka polohrubá, cukr, mouka pšeničná, cukr moučka, mouka, krém, šlehač, kolečko. Strana 30.
1 ... 30 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.10.2018 do 31.10.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Cukr

Mnoho Čechů klasický bílý cukr naprosto zatracuje a hledá jiné alternativy, jak si osladit život, zatímco druhá skupina strávníků vesele sladí a na nějaké průzkumy o škodlivosti vůbec nedbá. Pravdou ale je, že některé výrobky se bez klasického cukru neobjedou. Anebo to není tak docela ono. Umíte si například představit vánoční vanilkové rohlíčky, které nejsou obalené v moučkovém cukru, do kterého je navíc přidán cukr vanilkový?

Klasický cukr v našich končinách můžete koupit v několika možných variantách. Jednou z možností je krystal, který má velikost zrnek od 0,4 do 1 mm. Dalším produktem je krupice se zrnky velikosti od 0,16 do 0,63 mm. Třetím druhem je moučka, jejíž zrnka mají velikost od 0,16 do 0,31 mm. A pak ještě existují varianty cukru kostkového. Zajímavý je rozdíl, který je v chuti mezi moučkovým a krystalovým cukrem. Přitom je cukr moučka pouze umletým krystalem. Říkáte si, že je to přeci cukr jako cukr? Pak si zkuste svou ranní kávu osladit moučkou. Rozdíl poznáte při prvním doušku.

 
Máslo

Máslo je pochoutka i cenná surovina v kuchyni. Jeho výroba byla na vesnicích vždy výhradní záležitostí hospodyně. Možná by se při sledování starého filmu nebo dobového dokumentu zdálo, že stloukání másla byla v podstatě jednoduchá záležitost. Není tomu tak. Technologie je sice jednoduchá, ale práce byla namáhavá a docela zdlouhavá.

Pokud chtěla hospodyně získat kilogram másla, pak musela do máselnice nalít dva a půl litru smetany. Smetana nesměla být příliš studená. Ideální teplota byla tak dvanáct stupňů. A pak už se mohlo začít stloukat máslo. Zprvu to šlo snadno, ale jak se začaly tvořit první máselné hrudky, práce se stávala stále namáhavější. Na otázku, jak dlouho se máslo tímto způsobem vyrábělo, není jednoduchá odpověď. Podle toho, jak byla hospodyně zručná a také rychlá.

 
Vejce

Klasická slepičí vejce jsou často zatracována jako zdroj „špatného“ cholesterolu. Podle mnoha odborníků tomu tak není. Jen je zapotřebí řídit se pravidlem, které nám radí, že všeho je třeba konzumovat s mírou. S cholesterolem je to totiž následovně. Pokud ho do těla dodáváme, pak si ho naše tělo už nevytváří. Vajíček se tedy už nemusíte obávat. Naopak. Jsou našemu organismu prospěšné tím, že obsahují celou řadu kvalitních vitamínů, minerálů a v neposlední řadě bílkovin.

Zapomenout bychom neměli ani na proteiny, které mají pozitivní účinky na naše zdraví. Své o tom vědí nejvíce sportovci. Někteří lidé se vyhýbají vaječnému žloutku a konzumují pouze bílek. Pokud k tomu není žádný zdravotní důvod, pak je to chyba. Vaječný žloutek obsahuje látky, které stimulují vývoj mozku a zlepšují jeho celkový stav. Mohou také pomoci v koncentraci. Ve vaječném žloutku je také dostatek vitamínů A, D, E, B, a minerálů. Především vápníku, fosforu, draslíku, železa a zinku. Jíst pouze vaječné bílky se doporučuje při redukčních dietách. Bílky totiž obsahují minimum tuku a vysoké množství proteinů.

 
domácí cukrárna Žloutkové věnecky 12 kusů D 90 minut O velmi snadné TESTO 100 g másla + trochu navíc Dodejte si odvahu a vyzkoušejte nadýchané na vymazání plechu věnečky z odpalovaného těsta. Opravdu to není tak složité, jak by se mohlo našpetka soli první pohled zdát. Odměnou vám bude lahodný dezert jako vystřižený z prvorepublikové cukrárny. 55 g vanilkového pudinku Anebo zkuste jednodušší 2 out verzi s ovocem a šlehačkou. moučkový cukr . Máslo zalijte v hrnci 250 ml vody a přivedte k varu. Vsypte moukua hned míchejte, aby se netvořilyhrudky. Ažse hmota začne odlupovat od stěn, stáhněte z plotny a nechte vystyd- nout. Mezitím si rozehřejte troubuna 180 °C. . Ke studené hmotě rozklepněte první vajíčko, přidejte špet ku soli a zašlehejte ručním elektrickým šlehačem nebo pře- suňte do robota. Dalšívejce přidávejte, až když je to předchozí zcela zapracované. . Plech vymažte máslema skleničkousi naznačte kolečka pro pfesnější práci. Těstopřendejte do cukrářského sáčkua nastří- kejte kroužky.Zlehka jepřed pečením pokropte vodou a dejte na20-25minutpéct. V troubě se z kapek udělá pára a věnečky pěkněvyskočí. Taképfipečeníneotvírejte troubu, protože od- palované těsto je choulostivé a při změně teploty byvěnečky spadly. Po upečení nechte zcela vychladnout. . Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvařte pudink a ne- chte vychladnout. Pomocí šlehače zašlehejte změklé máslo a poté jeden po druhém žloutky. Věnečky podélně rozkrojte a naplňte krémem pomocí cukrářské zdobičky. Před podává- ním posypte moučkovým cukrem. 250 ml vody 150 g polohrubé mouky 3 vejce KREM 500 ml mléka 100 g cukru 125 g másla tip* Vychutneite si moderní odlehčenou variantu této oblíbené klasiky. Místo věnečků upecte kuličky a naplnte je šlehačkou a čerstvym ovocem ČES POLOHRUBA JEDEN RECEPT, DVA ZÁKUSKY Polohrubá pšeničná mouka 30 RiJEN ALBERT.CZ

Albert letáky

TOP letáky