Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - str. 31 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 31 ... 77
Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - Produkty v akci - pečivo, bábovka, dezert, sladké pečivo, máslo, cukr, kypřicí prášek, vlašský ořech, ořechy, rozinky, stůl. Strana 31.
1 ... 31 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.10.2018 do 31.10.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Cukr

Mnoho Čechů klasický bílý cukr naprosto zatracuje a hledá jiné alternativy, jak si osladit život, zatímco druhá skupina strávníků vesele sladí a na nějaké průzkumy o škodlivosti vůbec nedbá. Pravdou ale je, že některé výrobky se bez klasického cukru neobjedou. Anebo to není tak docela ono. Umíte si například představit vánoční vanilkové rohlíčky, které nejsou obalené v moučkovém cukru, do kterého je navíc přidán cukr vanilkový?

Klasický cukr v našich končinách můžete koupit v několika možných variantách. Jednou z možností je krystal, který má velikost zrnek od 0,4 do 1 mm. Dalším produktem je krupice se zrnky velikosti od 0,16 do 0,63 mm. Třetím druhem je moučka, jejíž zrnka mají velikost od 0,16 do 0,31 mm. A pak ještě existují varianty cukru kostkového. Zajímavý je rozdíl, který je v chuti mezi moučkovým a krystalovým cukrem. Přitom je cukr moučka pouze umletým krystalem. Říkáte si, že je to přeci cukr jako cukr? Pak si zkuste svou ranní kávu osladit moučkou. Rozdíl poznáte při prvním doušku.

 
Máslo

Máslo je pochoutka i cenná surovina v kuchyni. Jeho výroba byla na vesnicích vždy výhradní záležitostí hospodyně. Možná by se při sledování starého filmu nebo dobového dokumentu zdálo, že stloukání másla byla v podstatě jednoduchá záležitost. Není tomu tak. Technologie je sice jednoduchá, ale práce byla namáhavá a docela zdlouhavá.

Pokud chtěla hospodyně získat kilogram másla, pak musela do máselnice nalít dva a půl litru smetany. Smetana nesměla být příliš studená. Ideální teplota byla tak dvanáct stupňů. A pak už se mohlo začít stloukat máslo. Zprvu to šlo snadno, ale jak se začaly tvořit první máselné hrudky, práce se stávala stále namáhavější. Na otázku, jak dlouho se máslo tímto způsobem vyrábělo, není jednoduchá odpověď. Podle toho, jak byla hospodyně zručná a také rychlá.

 
Babiččina ořechová bábovka Babičky vždycky věděly, 7 porci že dobrý dezert dokáže z obyčejného dne udělat svátek. Ostatně bábovka má tak noblesní tvar, že obyčejný stůl povýší na slavnostní tabuli. Zkuste ji podle našeho tradičního receptu, připravená je za chvilku. 7 porcí O 75 minut ?velmi snadné 200 g másla 380 g polohrubé mouky 6 vajec 200 g moučkového cukru + na posypání 1 prášek do pečiva 250 ml smetany ke šlehání 200 g mlet ých jader vlašských ořechů . Troubu předehřejte na17o°C. Bábov kovou formu pečlivě vymažte máslem a vysypte moukou. Rozklepnětevajička a oddělte žloutky od bílků. - Změklé máslo s polovinou cukru vy- šlehejte dopěny.Vmíchejtežloutkya zač- něte postupně zapracovávat mouku s práškem do pečiva a smetanu. Z bílků ušlehejte sníh a před koncem šlehání přidejte cukr, aby se sníh ušlehal pěkně tuhy. Vmichejte do těsta a nakonec při dejte i mleté ořechy . Vlijte do formy, uhladte na povrchu a pečte přibližně 60 minut. Nechte vy- chladnout a opatrně vyklopte z formy JAKO STVOŘENÁ PRO NEDELNÍ ODPOLEDNE tip Máte chuť si trochu zahřesit? Přidejte do bábovky nasekanou SEEBERGER Jádra vlašskych ořechů Velké, ručně vybírané ořechy s plnou vůnií a chutí s delikátně trpkými tóny, která je pro vlašské ořechy charakteristická. Balení obsahuje neporušené půlky ořechů. WALNUSSKE RNE 8 čokoládu a rozinky máčene v rumu. ŘÍJEN AL T.CZ 31

Albert letáky

TOP letáky