Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - str. 32 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 32 ... 77
Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - Produkty v akci - hrušky, čokoláda, bonbóny, pralinky, čokoládové bonbóny, lupínky, mandlové lupínky, rum, Božkov, Božkov Republica, hrnec, rendlík, teploměr, stůl. Strana 32.
1 ... 32 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.10.2018 do 31.10.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Rum

Ačkoliv se při vyslovení názvu alkoholického nápoje, kterým je rum, mnoha lidem vybaví otrlý námořník, není tento druh alkoholu určen pouze pro drsné mořské vlky. Může být příjemným zpestřením pro posezení s přáteli anebo pro chvíle, kdy chceme jen meditovat a přemýšlet o životě.

Kvalitní druhy karibských rumů mohou být součástí zajímavých a originálních drinků, ale také si je můžete vychutnávat v jejich původní podobě. Jednou z možností je panamský rum, který pochází až z dalekého Karibiku. Než se dostane do našich skleniček, odpočívá po dobu pěti let v dubových sudech právě v rodném Karibiku. Tento pětiletý klidový režim dodá rumu příjemnou dřevitou chuť a jedinečné aroma. Vůně pak připomíná svěží citrusy, náznaky hruškového aroma a v chuti můžeme objevit karamel.

 
domácí cukrárna Domácírumové pralinky s hruškou Doma vyrobené čokoládové bonbony jsou mistrovským kouskem každého cukráře. S naším podrobným návodem si je dokážete vyrobit i vy. Formu, ve které budete bonbony dě- lat, dejtenachladit domrazáku. Hrušku oloupejte, vyřízněte jádřinec a nakrá- jejte na co nejjemnějšíkostičky. Zalijte v malém rendlíku rumem a pár minut poduste doměkka. Stáhněte stranou a nechte marinovat. Mandlové lupínky nakrájejte nadrobno. Smetanu ke šlehání přivedte v ma- lém hrnci až téměř k bodu varu. Hor kou ji ihned nalijte na polovinu nalá- mané čokolády a nechte dvě minuty stát. Pakrozmíchejte dohladka. Pfidej- temarinovanéhrušky i s rumem, man- dle, špetku soli a nechte náplň úplně vychladnout. Zbývajícíčokoládu rozpustte ve vod- nílázni.Zahřívejte opatrně a kontroluj- te teplotu. Současně si poblíž připravte hrnec s ledovou vodou. Jakmile čoko- láda začne dosahovat teploty 45 °C, přesuňte rendlík do studené lázně a prudce zchladte, aby teplota klesla na 26 °C. Cely postup ještě jednou zo- pakujte, tedy znovu rozehřejte čokolá duna 45°C a potom rychle zchladte na 26 °C. Nyní je čokoláda připravená ke EPUB zpracovani Z mrazáku vyndejte formu a každé místo na pralinku pečlivě pomocí štět- ce vymažte čokoládou. To bude vnější vrstva bonbonu, raději udělejte několik vrstev, aby neměla trhlinky. Pracujte rychle, protože ve vychlazené formě 20 pralinek 45 minut+ chlazení složité h hrušky 50 ml třtinového rumu Božkov Republica Exclusive 1 lžíce mandlových lupínků 100 ml smetany ke šleháni 350 g kvalitní minimálně 60% horké čokolády špetka soli čokoláda rychle tuhne. Čokoládovou náplň přesuňte docuk rářského kornoutu, naplňte do formi- ček vymazaných čokoládou a na povr chu uhladte. Dávejte pozor, aby vámpfi plněnízůstaly alespoň 2-3mmna spod- ní vrstvu. Nakonec pralinky uzavřete silnou vrstvou čokolády. Pokud použí- váte pevnou formu (nikoli silikon), je po dokončení vhodné formou několikrát udeřit o stůl, aby byla čokoláda dobře vtlačená. Předejdete tím také tvoření bublinek a prasklinek na povrchu. Pak VYBAVENÍ PRO VÝROBU PRALINEK forma na bonbony - vystačite si pro zjednodušení také s tvořítky na led nebo i s papírovými košíčky v nejmenší velikosti kuchyňský teploměr čistý široký štětec dejte zamrazit. Ostrým nożem odřízněte kapkya cá- kance z formy a pralinky vyklopte. 32

Albert letáky

TOP letáky