Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - str. 35 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 35 ... 77
Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - Produkty v akci - dort, dezert, Míša, mléko, vejce, máslo, nanuk, krupice, krém, mísa, kolečko. Strana 35.
1 ... 35 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.10.2018 do 31.10.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Mléko

Mezi základní potraviny patří bezesporu mléko. V našich končinách se používá ve větším procentu mléko kravské a v menším kozí. Mléko je vlastně potravina i surovina zároveň. Můžeme ho konzumovat přímo anebo z něho vyrobit celou řadu dalších produktů.

Kdy vlastně přišli lidé na to, že je mléko pro ně prospěšné? Na to je jistě jednoduchá odpověď. Jakmile si ochočili první dobytek. Pak už nebylo těžké přijít na to, že by se dalo využít i jiné nežli mateřské mléko. Tehdy ale našim předkům mléko pouze chutnalo. Ještě netušili, jak bohaté je na některé našemu zdraví prospěšné látky. K těm patří především vápník, kterého má více než jeden gram v jednom litru. Mléko dále obsahuje fosfor, draslík, hořčík, sodík a celou řadu dalších stopových prvků. Kromě toho má i mnoho vitamínů. A to zejména vitamíny řady B. Jejich nedostatek se projeví především v kožních problémech anebo v poruše krvetvorby či nervového systému.

 
Máslo

Máslo je pochoutka i cenná surovina v kuchyni. Jeho výroba byla na vesnicích vždy výhradní záležitostí hospodyně. Možná by se při sledování starého filmu nebo dobového dokumentu zdálo, že stloukání másla byla v podstatě jednoduchá záležitost. Není tomu tak. Technologie je sice jednoduchá, ale práce byla namáhavá a docela zdlouhavá.

Pokud chtěla hospodyně získat kilogram másla, pak musela do máselnice nalít dva a půl litru smetany. Smetana nesměla být příliš studená. Ideální teplota byla tak dvanáct stupňů. A pak už se mohlo začít stloukat máslo. Zprvu to šlo snadno, ale jak se začaly tvořit první máselné hrudky, práce se stávala stále namáhavější. Na otázku, jak dlouho se máslo tímto způsobem vyrábělo, není jednoduchá odpověď. Podle toho, jak byla hospodyně zručná a také rychlá.

 
Vejce

Klasická slepičí vejce jsou často zatracována jako zdroj „špatného“ cholesterolu. Podle mnoha odborníků tomu tak není. Jen je zapotřebí řídit se pravidlem, které nám radí, že všeho je třeba konzumovat s mírou. S cholesterolem je to totiž následovně. Pokud ho do těla dodáváme, pak si ho naše tělo už nevytváří. Vajíček se tedy už nemusíte obávat. Naopak. Jsou našemu organismu prospěšné tím, že obsahují celou řadu kvalitních vitamínů, minerálů a v neposlední řadě bílkovin.

Zapomenout bychom neměli ani na proteiny, které mají pozitivní účinky na naše zdraví. Své o tom vědí nejvíce sportovci. Někteří lidé se vyhýbají vaječnému žloutku a konzumují pouze bílek. Pokud k tomu není žádný zdravotní důvod, pak je to chyba. Vaječný žloutek obsahuje látky, které stimulují vývoj mozku a zlepšují jeho celkový stav. Mohou také pomoci v koncentraci. Ve vaječném žloutku je také dostatek vitamínů A, D, E, B, a minerálů. Především vápníku, fosforu, draslíku, železa a zinku. Jíst pouze vaječné bílky se doporučuje při redukčních dietách. Bílky totiž obsahují minimum tuku a vysoké množství proteinů.

 
Miša dortíky Vrstva vyšlehaného tvarohu s čokoládovou polevou a kakaovým piškotem je opravdová dobrota. Proto je tento dezert, familiárně zvaný ,Míša", tolik oblíbený. Malé dortíky sice dají trochu víc práce, ale díky tomu každý dostane svoji porci a nemusí se dělit. A to za tu námahu určitě stojí. tip* Pro nejštavnatější dortík seříznète před kompletací co nejtenčeji horní vrstvu korpusu, a ažpoté potřete zavareninou Lépe se vsákne do těsta a všechny chutě se krásněpropojí 10 kusů 45 minut velmi snadné TESTO 75 g másla 150 g cukru krupice 3 vejce 180 ml mléka 270 g hladké mouky 3 lžíce kakaa 1,5 prášku do pečiva Plechs vyšší obrubou vyložtepečicím NAPLN 250 g másla 500 g měkkého tvarohu 2 vanilkové cukry 100 g džemu 100 g čokoládové polevy ovoce na ozdobení . TRADIČNÍMU DORTU SLUši LESNİOVOCE papirem a předehřejte troubu na 180°C. . Změklé máslo vyšlehejte s cukrem do pěny. Přidejte nejprve vejce, potom mléko a nakonec postupně zapracujte mouku smíchanou s kakaem a práš- kem do pečiva. Nalijte na plech apečte 20 minut. . Korpus nechte chladnout. Změklé máslo stvarohem a vanilkovými cuk- ry vyšlehejte na krém. Vykrajovátkem oprůměru 8-10 cm vytvarujte z korpu su kolečka. Potřete džemem, navršte bohatou vrstvukrému a polijte polevou. Nakonec ozdobte ovocem. RİJEN I ALBERT.CZ 35

Albert letáky

TOP letáky