Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - str. 37 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 37 ... 77
Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - Produkty v akci - čokoládová roláda, višně, vejce, Ledové kaštany, vanilkový cukr, poleva, krém, nůž, papír na pečení, hodiny. Strana 37.
1 ... 37 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.10.2018 do 31.10.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Vejce

Klasická slepičí vejce jsou často zatracována jako zdroj „špatného“ cholesterolu. Podle mnoha odborníků tomu tak není. Jen je zapotřebí řídit se pravidlem, které nám radí, že všeho je třeba konzumovat s mírou. S cholesterolem je to totiž následovně. Pokud ho do těla dodáváme, pak si ho naše tělo už nevytváří. Vajíček se tedy už nemusíte obávat. Naopak. Jsou našemu organismu prospěšné tím, že obsahují celou řadu kvalitních vitamínů, minerálů a v neposlední řadě bílkovin.

Zapomenout bychom neměli ani na proteiny, které mají pozitivní účinky na naše zdraví. Své o tom vědí nejvíce sportovci. Někteří lidé se vyhýbají vaječnému žloutku a konzumují pouze bílek. Pokud k tomu není žádný zdravotní důvod, pak je to chyba. Vaječný žloutek obsahuje látky, které stimulují vývoj mozku a zlepšují jeho celkový stav. Mohou také pomoci v koncentraci. Ve vaječném žloutku je také dostatek vitamínů A, D, E, B, a minerálů. Především vápníku, fosforu, draslíku, železa a zinku. Jíst pouze vaječné bílky se doporučuje při redukčních dietách. Bílky totiž obsahují minimum tuku a vysoké množství proteinů.

 
Čokoládová roláda s višněmi 8 porci O 45 minut . Troubu předehřejte na 180 °C . Vejce pět minut třete s cukrem, po- tom vmíchejte mouku s kakaem. Nalij te na plech vyložený pečicím papírem a stěrkou uhladte dorovnoměrnéhoob- délníkového tvaru. Pečte 12-15 minut. Po upečení překlopte na utěrku posy- panou moučkovým cukrem. Opatrně stáhněte z rubové strany pečicí papír, zarolujte a nechte vychladnout. . Šlehačku ušlehejte se ztužovačem a cukrem. Rozetřete na plát těsta, po- sypte pokrájenými višněmi v čokoládě a zarolujte. . Nalámané ledové kaštany zalij- te smetanou a spolu s máslem opatr ně zahřívejte do rozpuštění. Pak na neste na roládu. Před podáváním ne- chte tři hodiny vychladnout ovelminnadné .. TESTO 5 vajec 100 g moučkového cukru+ trochu navic Višně, čokoláda a šlehačkový krém je dokonalá kombinace, která 60 g hladké mouky nikdy nezklame. Vyzkoušejte neobvyklou přípravu polevy NAPLN z Ledových Kaštanů 2 lžíce kakaa 400 g smetany ke šlehání 2 ztužovače šlehačky 1 vanilkový cukr 2 hrsti višní v čokoládě ČOKOLÁDoVÁ POLEVA 3 tyčinky Ledových Kaštanů 4 Ižice smetany ke šlehání 1 lžíce másla tip* Aby lahodná poleva při krájení nepopraskala, použijte nůž s pilkou a před každynm zakrojením ho namočte do horkévody. RT 37

Albert letáky

TOP letáky