Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - str. 40 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 40 ... 77
Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - Produkty v akci - steak, guláš. Strana 40.
1 ... 40 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.10.2018 do 31.10.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 
 
maso mesice Hovězí nesmi v ceske kuchyni chybět FoTo Luboš Wisniewski FOOD STYLING Veronika Šlajerová DECOR STYLING Markéta Zindulková RECEPTY A TEXT Kateřina Bednářová ydatné vývary, voňavá dušená jidla i nejrůznější plněné rolády patří k české klasice, bez které by to na našem talíři nebylo ono. I když si s chutí dáme steak a objevujeme i jiné úpravy hovězího, k tradičním postupům zpracování se vracíme pořád a stále rádi. Hovězí má lahodnou intenzivní chut aita delší doba přípravy je v podstatě výhoda-na začátku si všechno připravite a pak už jen dohlížite, jak se všechno zdárně vyvíjí k chutnému finále. NA KVALITE MASA NAM Proč si dát hovězí? záleží Kvalitní hovězí patří mezi nej hodnotnější druhy masa pře devším díky plnohodnotným bílkovinám, nepostradatelné- mu železu, vitamínům hlavně skupiny B a dalším minerálním látkám. Kližka Kýta Velmi kvalitní druh hovězího masa, kterýmasa vhodná na pečení je vynikající na pečení, dušeníi rychlou steakovou úpravu. S oblibou se využívá také na rolády, protože se dá uříznout ve velkém plátu. Krk Plec Libové maso výrazně prorostlé šlachami je to nejlepší, co si můžete pořidit na guláš. Právě šlachy totiž při tepelné úpravě nabobtnají a změknou, díky čemuž je maso v hotovém pokrmu šťavnaté a vláčné Maso z krku je jako stvořené pro pomalé pečení i dušení. Kdo se zalekne prorostlejší kližky, bude pro něj krk tou nejlepší alternativou. Hodí se také pro přípravu pokrmů z mletého masa. Skvělá část hověziho vcelku, dušení se zeleninou, vaření gulášů nebo ragú. Vzhledem k její příznivější ceně je možné zaměňovat kýtu za plec. 40 AL.BE

Albert letáky

TOP letáky