Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - str. 42 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 42 ... 77
Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - Produkty v akci - cibule, guláš, rajský protlak, bylinky, alkohol, víno, lžička, koš, hodiny. Strana 42.
1 ... 42 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.10.2018 do 31.10.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 
 
maso měsíce Hovězíguláš nadivoko tip* Pro neodolatelnou vúni a větši fíz přidejte do guláše trochuscervenym vinem tuzemského rumu. Guláš z kance nebo srnčího masa má v české kuchyni výsostné postavení. Maso na jeho přípravu ale nemusí být vždy po ruce, a proto tento recept přináší alternativu plnou mysliveckých chutí a vůní skoro k nerozeznání od pravé divočiny. 4 porce O 2 hodiny snadné 750 g hovězí kližky albert 2 lžíce másla 2 cibule 100 g slaniny 400 ml červeného vína Alibernet 250 ml vývaru na podliti 2 bobkové listy 1 lžička nového koření 1 Ižička drceného pepře 2 lžičky drceného jalovce pár snítek tymiánu malý kousek citronové kůry 50 g rajčatového protlaku 2 plátky chleba na zahuštění 2 lžíce švestkových povidel NÁŠ SOMMELIER DOPORUČUJE Maso nakrájejte na kostky a osolte. Na rozpuštěném másle nechte nejprve zesklovatět cibuli nakrájenou na kos tičky. Pak přihodte nakrájenou slaninu a opečte. Nakonec přidejte nakrájenou kližku a opečte ze všech stran Alibernet pozdnísběr Morava Vynikající přívlastkové víno tmavě červené až inkoustové barvy. Voní po lesním ovoci a vanilce. Podávejte nejen k hovězimu, ale také ke skopovému masu, zvěřině či Podlijte červeným vínem a vývarem, přidejte koření, bylinky, citronovou 3 kůru a rajský protlak a nechte pod po- kličkou dusit. Když je maso již téměř měkké, odebertetrochu omáčkydomis- ky a nadrobte k ní střídkuze dvou kr ců chleba na zahuštění omáčky. Dobře rozetřete na hladkou kaši a potom vmí- chejte zpátky k masu. Guláš dochute povidly a vařte do úplného změknutí. s bíl 42

Albert letáky

TOP letáky