Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - str. 47 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 47 ... 77
Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - Produkty v akci - křehké houstičky, droždí, mák, kvásek, citronový koncentrát, hodiny. Strana 47.
1 ... 47 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.10.2018 do 31.10.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 
 
100 let v kuchyni Bratislavské rožky Křehké rohlíčky z jemného těsta s vysokým podílem másla byly v době svého vzniku na konci 18. století vysloveně nóbl velkoměstskou záležitostí. V Bratislavě je milují dodnes a nejen tam. Plní se především makovou a ořechovou náplní a to nejdůležitější na nich je popraskaná lesklá glazura. Bez ní by to nebylo ono. 20 kusù 2,5 hodiny velmi snadné 250 ml mléka 25 g droždí 70 g cukru 250 g polohrubé mouky 250 g hladké mouky špetka soli 3 žloutky 150 g másla MAKOVÁ NAPLN 200 g mletého máku 250 ml mléka 80 g moučkového cukru NADÝCHANÉ A LAHODNE ORECHOVA NAPLN 100 ml mléka 100 g krupicového cukru 250 g mletých vlašských ořechů 2 lžíce tuzemského rumu citronová štáva Vlažné mléko smíchejte s drož- 10 minut, potom osladte cukrem. Na dospod a prohnětte rohlíček do srpko- tip" dím, lžící cukru, lžící mouky a nechte ořechovou náplň svařte mléko s cuk- vitého tvaru. Potřete zbylými žloutky 10-15 minut vzejít kvásek. Smíchejte rem a pak do něj vmíchejte ořechy. a nechte důkladně zaschnout, nejlépe Rohlíčky jsou s oběma druhy mouky, špetkou soli, Dochutte rumem a citronovou štávou někde v průvanu. To je velmi dûležité, vynikající také jedním žloutkem, rozpuštěnym más- a nechte vychladnout lem a zbývajícím cukrem. Dobře pro- . Vykynuté těsto rozdělte na polovinu kanou glazuru pracujte na vláčné těsto a dejte kynout azkaždé poloviny udělejte deset stejně . Předehřejte troubu na 180°C a bě- nahodinu a půl do tepla v míse zakryté velkých kuliček. Tyrozložte na vál nebo hem tohorohlíckyještë dokynou. Pečte utěrkou. Během kynutí těsto dvakrát plecha nechte ještěi5-20 minut kynout. 15-20 minut, až získají krásnou zla- prohnëtte a připravte si náplně . Mletý mák a mléko pozvolna přived- dotvaru dlouhéhotrojúhelníku, naplň- te kvaru. Za občasného míchání vařte te a zarolujte. Středový konec zahněte aby rohlíčky získaly typickou popras- spovidly nebo tvarohem, byt'originální jen s mákem a ořechy. Každou kuličku rozválejte přibližně tohnědou barvu. . 47

Albert letáky

TOP letáky