Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - str. 75 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 75 77
Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - Produkty v akci - muffin, banány, borůvky, švestky, Nature's Promise, mléko, vejce, kypřicí prášek, jáhly, skořice, olej, forma na muffiny. Strana 75.
1 ... 75 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.10.2018 do 31.10.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Mléko

Mezi základní potraviny patří bezesporu mléko. V našich končinách se používá ve větším procentu mléko kravské a v menším kozí. Mléko je vlastně potravina i surovina zároveň. Můžeme ho konzumovat přímo anebo z něho vyrobit celou řadu dalších produktů.

Kdy vlastně přišli lidé na to, že je mléko pro ně prospěšné? Na to je jistě jednoduchá odpověď. Jakmile si ochočili první dobytek. Pak už nebylo těžké přijít na to, že by se dalo využít i jiné nežli mateřské mléko. Tehdy ale našim předkům mléko pouze chutnalo. Ještě netušili, jak bohaté je na některé našemu zdraví prospěšné látky. K těm patří především vápník, kterého má více než jeden gram v jednom litru. Mléko dále obsahuje fosfor, draslík, hořčík, sodík a celou řadu dalších stopových prvků. Kromě toho má i mnoho vitamínů. A to zejména vitamíny řady B. Jejich nedostatek se projeví především v kožních problémech anebo v poruše krvetvorby či nervového systému.

 
Vejce

Klasická slepičí vejce jsou často zatracována jako zdroj „špatného“ cholesterolu. Podle mnoha odborníků tomu tak není. Jen je zapotřebí řídit se pravidlem, které nám radí, že všeho je třeba konzumovat s mírou. S cholesterolem je to totiž následovně. Pokud ho do těla dodáváme, pak si ho naše tělo už nevytváří. Vajíček se tedy už nemusíte obávat. Naopak. Jsou našemu organismu prospěšné tím, že obsahují celou řadu kvalitních vitamínů, minerálů a v neposlední řadě bílkovin.

Zapomenout bychom neměli ani na proteiny, které mají pozitivní účinky na naše zdraví. Své o tom vědí nejvíce sportovci. Někteří lidé se vyhýbají vaječnému žloutku a konzumují pouze bílek. Pokud k tomu není žádný zdravotní důvod, pak je to chyba. Vaječný žloutek obsahuje látky, které stimulují vývoj mozku a zlepšují jeho celkový stav. Mohou také pomoci v koncentraci. Ve vaječném žloutku je také dostatek vitamínů A, D, E, B, a minerálů. Především vápníku, fosforu, draslíku, železa a zinku. Jíst pouze vaječné bílky se doporučuje při redukčních dietách. Bílky totiž obsahují minimum tuku a vysoké množství proteinů.

 
12 kusů JAHLY Jsou snadno stravitelné, výživné a chutné naslano i nasladko. Vznikají oloupáním a vyleštěním zrn prosa. Patří k bohatým zdrojům sacharidů ale i bílkovin a tuků. Při vaření výrazně nabydou a na dlouhou dobu zasytí. Před přípravou je důležité je aspoň dvakrát propláchnout v horké vodě, aby ztratily hořkost. Videorecept najdete na naturespromise.cz 30 minut 13 minut.pečení snadné 160 g Bio jáhel Nature's Promise 280 g celozrnné špaldové mouky 1lžíce prášku do pečiva 1lžička mleté skořice špetka so 1banán 1 vejce 70 ml slunečnicového oleje 200 ml mléka 170 g medu 2 jablka 1 hruška Troubu předehřejte na 170 °C a plech vyložte pečicím papírem, na který na sypte jáhly. Pečte 13 minut a občas pro- míchejte, aby se opekly ze všech stran enéjáhlyvyjměte z trouby a ne Opec chte lehce zchladnout . Teplotu v troubě zvyšte na 200 °C a pustte se do přípravy těsta. . V míse smíchejte špaldovou mouku, opečené jáhly, kypřící prášek, skořici, špetku soli a vše promichejte. V mixéru rozmixujte banán, vejce, olej, mléko a med. Vzniklou směs vlij- te do suché směsi. Vše důkladně pro- míchejte, aby se všechny ingredience propojily a vzniklo hladké těsto. . Jedno jablko a hruškuzbavte slupky jádřinců a nakrájejte na malé kostičky, které vmíchejte do těsta Těsto vlijte do připravené formy na muffiny vyložené papírovými košíčky . Zbylé jablko nakrájejte na tenké plát ky a ozdobte jimi těsto. . Pečte do zezlátnutí 13 minut. tip Jablka a hrušky můžete zaměnit třeba za švestky nebo borůvky. ALBERT 75

Albert letáky

TOP letáky