Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - str. 10 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 10 ... 77
Leták Albert - 1.10.2018 - 31.10.2018 - Produkty v akci - rajčata, špenát, žampiony, šunka, žervé, vejce, máslo, sůl, sušená rajčata, papír na pečení. Strana 10.
1 ... 10 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.10.2018 do 31.10.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Máslo

Máslo je pochoutka i cenná surovina v kuchyni. Jeho výroba byla na vesnicích vždy výhradní záležitostí hospodyně. Možná by se při sledování starého filmu nebo dobového dokumentu zdálo, že stloukání másla byla v podstatě jednoduchá záležitost. Není tomu tak. Technologie je sice jednoduchá, ale práce byla namáhavá a docela zdlouhavá.

Pokud chtěla hospodyně získat kilogram másla, pak musela do máselnice nalít dva a půl litru smetany. Smetana nesměla být příliš studená. Ideální teplota byla tak dvanáct stupňů. A pak už se mohlo začít stloukat máslo. Zprvu to šlo snadno, ale jak se začaly tvořit první máselné hrudky, práce se stávala stále namáhavější. Na otázku, jak dlouho se máslo tímto způsobem vyrábělo, není jednoduchá odpověď. Podle toho, jak byla hospodyně zručná a také rychlá.

 
Vejce

Klasická slepičí vejce jsou často zatracována jako zdroj „špatného“ cholesterolu. Podle mnoha odborníků tomu tak není. Jen je zapotřebí řídit se pravidlem, které nám radí, že všeho je třeba konzumovat s mírou. S cholesterolem je to totiž následovně. Pokud ho do těla dodáváme, pak si ho naše tělo už nevytváří. Vajíček se tedy už nemusíte obávat. Naopak. Jsou našemu organismu prospěšné tím, že obsahují celou řadu kvalitních vitamínů, minerálů a v neposlední řadě bílkovin.

Zapomenout bychom neměli ani na proteiny, které mají pozitivní účinky na naše zdraví. Své o tom vědí nejvíce sportovci. Někteří lidé se vyhýbají vaječnému žloutku a konzumují pouze bílek. Pokud k tomu není žádný zdravotní důvod, pak je to chyba. Vaječný žloutek obsahuje látky, které stimulují vývoj mozku a zlepšují jeho celkový stav. Mohou také pomoci v koncentraci. Ve vaječném žloutku je také dostatek vitamínů A, D, E, B, a minerálů. Především vápníku, fosforu, draslíku, železa a zinku. Jíst pouze vaječné bílky se doporučuje při redukčních dietách. Bílky totiž obsahují minimum tuku a vysoké množství proteinů.

 
na každý den Ip Vaječná roláda se šunkou Zkuste třeba sušená rajčata s mozzarellou a rukolou, čerstvou zeleninou Je to večeře, nebo snídaně? a s cizrnovou pomazánkou Jak si tuhle nečekanou roládu vychutnáte, je na vás. Zaručujeme vám, že na ni bez ostychu můžete pozvat klidně i návštěvu. Tohle jídlo nejen krásně vypadá, ale navíc ho můžete připravit v bezpočtu chutových variací nebo s krémem z čerstvých bylinek a žervé. Šunka nejvyšší jakosti 92 % Dušená šunka je vyrobena z vybraných šálů vepřové kýty Obsahuje 92 % masa a pochází výhradně z lokální produkce OBMENUJTE NAPLN PODLE SVÉHO GUSTA 4 porce O 30 minut přípravy velmi snadné 2 lžíce másla 8 vajec 2 lžíce hladké mouky 200 ml mléka sůl 100 g drobných žampionů 250 g baby špenátu 25 g strouhaného parmazánu 150 g šunky nejvyšší jakosti 92% . Troubu předehřejte na 180 °C. Plech s vyšším okrajemvyložte peči- cím papírem potřeným trochou másla Vajíčka rozklepněte a oddělte od bílků. . V hrnci rozehfejte máslo s hladkou moukouna světloujíšku. Zalijte stude- ným mlékem a hned rozmíchejte met- lou. Přivedte k varu a vařte pět minut do zhoustnutí. Pak po jednom zapra- cujte všechny žloutky. Z bílků s trochou soli ušlehejte sníh a jemně vpravte do žloutkové směsi. Nalijte na připravený plech, urovnejtedoobdélníkovéhotva- ru a pečte 15-20 minut. Žampiony krátce poduste doměkka. Pfisypte špenát, osolte a dejte stranou. Hotový roládový plát položte lícovou stranou dolů na utěrkuposypanou par- mazánem a odloupněte pečicí papír. Naplňte šunkou a žampiony se špe- nátem a znovu zarolujte. Podávejte nakrájené na plátky T ENERGIE/357,5 kcal / 18% BÍLKOVINY: 23,8 g/ 14% TUKY: 24,7 g / 35% SACHARIDY: 12g/4 . noty odpovidaj jedné pord 10 RIJEN IALBERT.CZ

Albert letáky

TOP letáky