Leták Albert - 1.11.2018 - 30.11.2018 - str. 14 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 14 ... 77
Leták Albert - 1.11.2018 - 30.11.2018 - Produkty v akci - steak, hovězí nízká roštěná, sůl, pepř, víno, pánev, Tefal, body. Strana 14.
1 ... 14 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.11.2018 do 30.11.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 
 
inspirace z alberta Mistři kuchyně od Tefalu a věrné zákazníky Albertu čeká další skvělá akce. Sbírejte body za nákupy v našich prodejnách a získejte vysoce kvalitní pánve Tefal za výhodněnou cenu. Pánve, vyráběné ve Francii, se pysní prvotfidními vlastnostmi vylepšujícím vaření na maximum. Trvanlivý nepřilnavý povrch tepelný indikátor Thermo-Spot a elegantní design potësí kazdého, kdo råd vaři. Jsou kompatibilní se všemi tepelnými zdroji včetně indukce. FoTo Michael Dvořák FooD STYLING Barbora Mosorjáková DECOR STYLING Markéta Zindulková TEXT A RECEPTY Barbora Mosorjáková Entrecôte hovězí vysoký roštënec Steak s fazolkami porce Steaky potřete olejem a zprudka opečte v pánvi z obou stran. Pro úpravu medium tři minuty z každé strany. Od- stavte, přiklopte nebo zakryjte alobalem a nechte deset mi- O 15 minut Se speciální steakovou pánví velmi snadné Tefal je příprava dokonalého 2 steaky Entrecôte Albert Exclusive masa hračkou i pro začínající 2 lžice olivového oleje kuchaře. Steak z vysokeho100 g plátkové slaniny roštěnce si vychutnejte společně se skleničkou kvalitního červeného vína. 2 větvičky tymiánu ' Vdalšípánvirozpustte menší kousek másla,přidejte slaninu a orestujte na ní fazolky dokřupava. Lehce osolte a opepřete. Vyjměte a dejte stranou Do pánve přidejte další kousek másla s tymiánem aroz- macknu bílým vínem. Když se víno trochu odpafí, přilijte smetanu, balzamiko, opepřete a redukujte do zhoustnutí. Steaky přen- dejte na servírovací talíře, přideite fazolky, přelijte omáčkou a osolte hrubozrnnou solí 70 g másla 200 g zelených fazolek hrubozrnná sůl, pepř stroužky česneku. Nechte rozvonět a podlijte 2 stroužky česneku 100 ml bílého vína 120 ml smetany na vařeni 2 lžice balzamika 14 STO CZ

Albert letáky

TOP letáky