Leták Albert - 1.11.2018 - 30.11.2018 - str. 24 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 24 ... 77
Leták Albert - 1.11.2018 - 30.11.2018 - Produkty v akci - brambory, cibule, zelí bílé, zelí červené, petržel, husa, husí maso, vejce, knedlíky, sůl, skořice, ocet, víno, mísa, špejle, hodiny. Strana 24.
1 ... 24 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.11.2018 do 30.11.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Vejce

Klasická slepičí vejce jsou často zatracována jako zdroj „špatného“ cholesterolu. Podle mnoha odborníků tomu tak není. Jen je zapotřebí řídit se pravidlem, které nám radí, že všeho je třeba konzumovat s mírou. S cholesterolem je to totiž následovně. Pokud ho do těla dodáváme, pak si ho naše tělo už nevytváří. Vajíček se tedy už nemusíte obávat. Naopak. Jsou našemu organismu prospěšné tím, že obsahují celou řadu kvalitních vitamínů, minerálů a v neposlední řadě bílkovin.

Zapomenout bychom neměli ani na proteiny, které mají pozitivní účinky na naše zdraví. Své o tom vědí nejvíce sportovci. Někteří lidé se vyhýbají vaječnému žloutku a konzumují pouze bílek. Pokud k tomu není žádný zdravotní důvod, pak je to chyba. Vaječný žloutek obsahuje látky, které stimulují vývoj mozku a zlepšují jeho celkový stav. Mohou také pomoci v koncentraci. Ve vaječném žloutku je také dostatek vitamínů A, D, E, B, a minerálů. Především vápníku, fosforu, draslíku, železa a zinku. Jíst pouze vaječné bílky se doporučuje při redukčních dietách. Bílky totiž obsahují minimum tuku a vysoké množství proteinů.

 
ské Husa nadívaná o e le . Troubu předehřejte na170°C.Očistě- nou a opláchnutou husu osolte a okmí- nujte. Naplňte cibulí, jablky, spíchně- jablky Klasikou svatomartinských hodů je pečená husa nadívaná jablky. Zkuste ji letos podávat s poctivým karlovarským knedlíkem 6 porci O 15 minut +3 hodiny pečeni G velmi snadné 1 husa (cca 4 kg) sůl 3 lžice celého kmínu 200 g cibule 200 g jablelk špejle potravinářský provázek 0,5 l bílého svatomartinského vína te špejlí a nohy svažte potravinářským provazkem . Vložte do pekáčezádyvzhůru a pečte jednu hodinu. Obratte a průběžně pod- lévejte vínem. Po upečení husu vyjmě- te z trouby a nechte na teplém místě pocinou Bílé zelí Cervene zeli Pečený karlovarský knedlík s pori 35 minut prepravy o 35 iut pripravys por45 miuvy 6 porcíl O 45 minut připravy velmi snadné velmi snadné 1 kg kysaného bílého zeli 2 lžíce sádla 2 cibule 2 lžíce hladké mouky 2 lžíce cukru velmi snadné 5 starších rohliků 1 lžice soli hlávka červeného zeli 50 g třtinového cukru 1 kousek celé skořice 200 ml vina sůl 1 větší brambor ocet na dochucení svazku hladkolisté petržele lžičky muškátového oříšku 250 ml mléka 150 g rozpuštěného másla + na vymazání plechu 4 vejce . Zelí vložte do hrnce. Zalijte vodou tak, aby bylo akorát ponořené, a dusteZelí nakrouhejte. V hrnci zkarame- doměkka, asi 15 minut. lizujte cukr se skořicí, podlijte vínem Předehřejte troubu na 150 °C. Rohlí- Na sádle zpěnte najemno nakrájenou a vložte zelí. Osolte a duste 20minut do- ky nakrájejte na kostky a dejte na 10 mi cibuli, zaprašte moukou a opékejte do měkka. Nakonec přidejte nastrouhaný nut dotrouby. Poténechte vychladnout. tmavší jíšky. Zjemněte trochou vody brambor na zahuštění a ještě 10 minut Vložte do mísy, osolte, přidejte naseka- a přilijte k zelí. Nechte na velmimírnémpoduste pod pokličkou. Případně do-nou petržel, muškátovy oříšek, přelij plameni 10-15 minut povařit, nakonec chutte octem osolte a dochutte cukrem. te mlékem a máslem. Oddělte žloutky a bílky, žloutky přidejte ke směsi a z bil ků ušlehejte sníh. Přimíchejte dohmoty a nechte pětminutodpočinoutv lednici. . Teplotu trouby zvyšte na 180 °C Z hmoty tvarujte kulaté knedlíky a rov- nejte je na vymazaný plech. Pečte 20 minut. tip Jestliže chcete připravit karlovarský knedlik klasickým způsobem, postupujte následovně: Na čisté obdélníkové plátýnko dejte zhruba šest lžic těsta a zarolujte v upěchovaný váleček. Vařte 20 minut. 24 LISTO

Albert letáky

TOP letáky