Leták Albert - 1.11.2018 - 30.11.2018 - str. 38 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 38 ... 77
Leták Albert - 1.11.2018 - 30.11.2018 - Produkty v akci - jablka, brusinky, meruňky, tvaroh, mléko, vejce, skořice, rozinky, kalendář, hodiny. Strana 38.
1 ... 38 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.11.2018 do 30.11.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Mléko

Mezi základní potraviny patří bezesporu mléko. V našich končinách se používá ve větším procentu mléko kravské a v menším kozí. Mléko je vlastně potravina i surovina zároveň. Můžeme ho konzumovat přímo anebo z něho vyrobit celou řadu dalších produktů.

Kdy vlastně přišli lidé na to, že je mléko pro ně prospěšné? Na to je jistě jednoduchá odpověď. Jakmile si ochočili první dobytek. Pak už nebylo těžké přijít na to, že by se dalo využít i jiné nežli mateřské mléko. Tehdy ale našim předkům mléko pouze chutnalo. Ještě netušili, jak bohaté je na některé našemu zdraví prospěšné látky. K těm patří především vápník, kterého má více než jeden gram v jednom litru. Mléko dále obsahuje fosfor, draslík, hořčík, sodík a celou řadu dalších stopových prvků. Kromě toho má i mnoho vitamínů. A to zejména vitamíny řady B. Jejich nedostatek se projeví především v kožních problémech anebo v poruše krvetvorby či nervového systému.

 
Vejce

Klasická slepičí vejce jsou často zatracována jako zdroj „špatného“ cholesterolu. Podle mnoha odborníků tomu tak není. Jen je zapotřebí řídit se pravidlem, které nám radí, že všeho je třeba konzumovat s mírou. S cholesterolem je to totiž následovně. Pokud ho do těla dodáváme, pak si ho naše tělo už nevytváří. Vajíček se tedy už nemusíte obávat. Naopak. Jsou našemu organismu prospěšné tím, že obsahují celou řadu kvalitních vitamínů, minerálů a v neposlední řadě bílkovin.

Zapomenout bychom neměli ani na proteiny, které mají pozitivní účinky na naše zdraví. Své o tom vědí nejvíce sportovci. Někteří lidé se vyhýbají vaječnému žloutku a konzumují pouze bílek. Pokud k tomu není žádný zdravotní důvod, pak je to chyba. Vaječný žloutek obsahuje látky, které stimulují vývoj mozku a zlepšují jeho celkový stav. Mohou také pomoci v koncentraci. Ve vaječném žloutku je také dostatek vitamínů A, D, E, B, a minerálů. Především vápníku, fosforu, draslíku, železa a zinku. Jíst pouze vaječné bílky se doporučuje při redukčních dietách. Bílky totiž obsahují minimum tuku a vysoké množství proteinů.

 
podle kalendáře Luxusní jablečná žemlovka Tuhle žemlovku si letos rozhodně musíte dát Osvědčená klasika babičkovské kuchyně dostala moderní šmrnc a rázem je z ní královna podzimu. 4 porce D 80 minut O velmi snadné ŽEMLOVKA, JAK JI NEZNÁTE 4 jablka hrst sušených brusinek 2 lžičky skořice 1 lžička citronové štávy 4 lžíce cukru 250 g měkkého tučného tvarohu 750 ml mléka 4 vejce 500 g bílého toustového chleba, bagety nebo rohlíků 4 bilky šODÓ 500 ml plnotučného mléka 40g krupicového cukru 1 vanilkový lusk 1 lžíce kukuřičného škrobu 4 žloutky Troubu předehiejte na 180°C.haná jablka a nakonec zbylé pečivo. se zbytkem cukru a připravte vodni . Jablka oloupejte a nastrouhejte na- Vložte do trouby a pečte 45 minut.lázeň. Do ní umístěte svafené mlé- hrubo. Přidejte brusinky, ochutte sko- . Bílky ušlehejte s jednou lžící cukru kov rendlíku a postupně zašlehávejte řicí, citronovou štávou a osladte lžící na tuhy sníh. Naneste na upečenou oslazené žloutky cukru.S dalšílžící cukru utřete tvaroh. žemlovku a dejte ještě na 15 minut Mléko smíchejte s vejci a také s jednou zapéct lžící cukru a namočte do něj nakráje- . Na žloutkové šodó nejprve svařte né pečivo. . Dno vymazaných zapékacích misek dřeň z vanilkového lusku. Horké mlé- vyložte polovinou namočenéhopečiva. ko nechte čtvrt hodiny stát, aby trochu Na něj dejte vrstvu tvarohu, pak strou- zchladlo. Mezitím smíchejte žloutky tip* Jako variaci zkuste do žemlovky přidat rozinky, meruňky a klidně i směs tropického ovoce. mléko s polovinou cukru a přidejte 38 STO AL

Albert letáky

TOP letáky