Leták Albert - 1.11.2018 - 30.11.2018 - str. 44 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 44 ... 77
Leták Albert - 1.11.2018 - 30.11.2018 - Produkty v akci - koláč, sladké pečivo, brambory, pažitka, tvrdý sýr, sýr, máslo, cukr, mouka, mouka celozrnná, víno, mísa, papír na pečení, hodiny, kolečko. Strana 44.
1 ... 44 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.11.2018 do 30.11.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Cukr

Mnoho Čechů klasický bílý cukr naprosto zatracuje a hledá jiné alternativy, jak si osladit život, zatímco druhá skupina strávníků vesele sladí a na nějaké průzkumy o škodlivosti vůbec nedbá. Pravdou ale je, že některé výrobky se bez klasického cukru neobjedou. Anebo to není tak docela ono. Umíte si například představit vánoční vanilkové rohlíčky, které nejsou obalené v moučkovém cukru, do kterého je navíc přidán cukr vanilkový?

Klasický cukr v našich končinách můžete koupit v několika možných variantách. Jednou z možností je krystal, který má velikost zrnek od 0,4 do 1 mm. Dalším produktem je krupice se zrnky velikosti od 0,16 do 0,63 mm. Třetím druhem je moučka, jejíž zrnka mají velikost od 0,16 do 0,31 mm. A pak ještě existují varianty cukru kostkového. Zajímavý je rozdíl, který je v chuti mezi moučkovým a krystalovým cukrem. Přitom je cukr moučka pouze umletým krystalem. Říkáte si, že je to přeci cukr jako cukr? Pak si zkuste svou ranní kávu osladit moučkou. Rozdíl poznáte při prvním doušku.

 
Máslo

Máslo je pochoutka i cenná surovina v kuchyni. Jeho výroba byla na vesnicích vždy výhradní záležitostí hospodyně. Možná by se při sledování starého filmu nebo dobového dokumentu zdálo, že stloukání másla byla v podstatě jednoduchá záležitost. Není tomu tak. Technologie je sice jednoduchá, ale práce byla namáhavá a docela zdlouhavá.

Pokud chtěla hospodyně získat kilogram másla, pak musela do máselnice nalít dva a půl litru smetany. Smetana nesměla být příliš studená. Ideální teplota byla tak dvanáct stupňů. A pak už se mohlo začít stloukat máslo. Zprvu to šlo snadno, ale jak se začaly tvořit první máselné hrudky, práce se stávala stále namáhavější. Na otázku, jak dlouho se máslo tímto způsobem vyrábělo, není jednoduchá odpověď. Podle toho, jak byla hospodyně zručná a také rychlá.

 
brambory, jak je neznáte Bramborový . Mouku, cukr a pepř vsypte do nádo- Promíchejte nastrouhané sýry. Do by mixéru nebo mísy. Přidejte máslo předpečeného korpusu vyskládejte po nakrájené navětší kusy a promixujte do dně třetinu brambor, posypte třetinou konzistence drobenky. Sýry nastrou- strouhaných syrůa postup jednou opa- hejte najemno a vsypte k mouce. Opět kujte. Na vrchnívrstvuvyskládejte zby- rozmixujte. . Přesypte do mísy, přilijte vodu a pro- Postupujte od vnějšího okraje dovnitř, pojte v kompaktní těsto. Vytvarujte vytvořte dvě řady. Pak do středu po- tlustší placku a zabalte do fólie. Vložte malu vlijte smetanu. Zasypte zbylým do lednice a nechte odležet alespoň na sýrem a dejte péct na 30 minut. Poté dvě hodiny . Předehřejte troubu na 220 °C. Olou- 10 minut. Před podáváním posypte pané brambory nakrájejte na tenká ko- najemno nakrájenou pažitkou lečka. Vsypte do vroucí osolené vody a pár minut vařte do poloměkka. Sced te a nechte vychladnout . Smetanu přivedte k mírnému varu, vložte na plátky pokrájený česnek a sůl. Vařte tři minuty. Přisypte muškátový oříšek s pepřem a dejte stranou. koláč Bramborový koláč se syrem gruyere je inspirovan francouzským quichem Nedělnímu stolu bude rozhodně slušet. lá kolečka bramborpřes sebe do kruhu forma o průměru 20 cm stáhněte na 200 °C a pečte dalších 70 minut O snadné TESTO 200 g hladké celozrnné mouky + na pomoučnění % lžíce cukru lžíce pepře 125 g studeného másla 30 g uzrálého sýra gruyère 10 g parmazánu 40 ml ledové vody SYR GRUYERE Tvrdý sýr z nepasterizovaného kravského mléka pochází ze Švýcarska. Má sytou slámovou Vyválejte tenké těsto. Přemístěte formy, upěchujte a propíchejte vidlič- a potěší vás pestrou škálou barvu. Zraje několik měsíců NAPLN 400 g raných brambor sůl 200 ml smetany na vaření 2 stroužky česneku špetka muškátového oříšku ½ lžičky pepře 100 g sýru gruyère 250 g suchých luštěnin a kou. Navrch položte pečicí papír a vy-chutí od ovocných tónů až sypte jakoukoli luštěninou k zatíženi. Dejte péct na 10 minut. po ořechy. Použivejte ho do zapečených pokrmů, sendvičů nebo si na něm pochutnejte se sklenkou vína 20 g parmazánu pažitka na ozdobu STOP 1.

Albert letáky

TOP letáky