Leták Albert - 1.11.2018 - 30.11.2018 - str. 47 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 47 ... 77
Leták Albert - 1.11.2018 - 30.11.2018 - Produkty v akci - brambory, slanina, máslo, zakysaná smetana, sůl, pepř, Sol, pekáč. Strana 47.
1 ... 47 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 1.11.2018 do 30.11.2018 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Máslo

Máslo je pochoutka i cenná surovina v kuchyni. Jeho výroba byla na vesnicích vždy výhradní záležitostí hospodyně. Možná by se při sledování starého filmu nebo dobového dokumentu zdálo, že stloukání másla byla v podstatě jednoduchá záležitost. Není tomu tak. Technologie je sice jednoduchá, ale práce byla namáhavá a docela zdlouhavá.

Pokud chtěla hospodyně získat kilogram másla, pak musela do máselnice nalít dva a půl litru smetany. Smetana nesměla být příliš studená. Ideální teplota byla tak dvanáct stupňů. A pak už se mohlo začít stloukat máslo. Zprvu to šlo snadno, ale jak se začaly tvořit první máselné hrudky, práce se stávala stále namáhavější. Na otázku, jak dlouho se máslo tímto způsobem vyrábělo, není jednoduchá odpověď. Podle toho, jak byla hospodyně zručná a také rychlá.

 
Bramborové . Předehřejte troubu na 200°C. tip hřebínky Tuto úpravu brambor možná neznáte, ale rozhodně stojí za vyzkoušení. Po upečení jsou brambory Ostrým nožem nařízněte do brambor příčně zářezy tak, aby vznikla řada po sobě jdoucích tenkých proužků. Bram boru nepřeřiízněte, zastavte kousek nad spodní částí. . Plátky čedaru křižem rozkrojte na čtyři menší dilky Pro ještě delikátnější chut použijte petrželkové máslo Připravíte ho tak, že nasekanou petrželku utrete s lehce povolenjým máslem, sol, pepřem a sušeným česnekem krásně křupavé a diky sýru zároveň šťavnaté. Slanina pak dovrší chutovePřesuňte do pekáče vyloženéhopeči- prožitky k dokonalosti Do zářezů v bramborách vkládejte na tenké plátky pokrájené máslo a sýr Osolte a opepřete 4 porce 30 minut + 40 minut pečení cím papírem a pečte 40 minut. . Slaninunakrájejte na proužky, opečte v pánvi a přebytečný tuk odsajte. Bramborypodávejte zalité smetanou, posypané slaninou a pažitkou. MÜŽETE PODÁVAT I JAKO PŘÍLOHU K MASU velmi snadné 4 větší brambory typu B 150 g plátkového čedaru 200 g másla sůl, pepř 4 plátky slaniny zakysaná smetana 2 lžiíce sekané pažitky LISTOPAD ALBERT.CZ

Albert letáky

TOP letáky