Leták Albert - 28.8.2019 - 1.10.2019 - str. 20 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 20 ... 77
Leták Albert - 28.8.2019 - 1.10.2019 - Produkty v akci - cibule, mrkev, karotka, celer, petržel, pórek, polévka, Nature's Promise, vejce, bujón, sůl, krupice, pepř, bobkový list. Strana 20.
1 ... 20 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 28.8.2019 do 1.10.2019 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Vejce

Klasická slepičí vejce jsou často zatracována jako zdroj „špatného“ cholesterolu. Podle mnoha odborníků tomu tak není. Jen je zapotřebí řídit se pravidlem, které nám radí, že všeho je třeba konzumovat s mírou. S cholesterolem je to totiž následovně. Pokud ho do těla dodáváme, pak si ho naše tělo už nevytváří. Vajíček se tedy už nemusíte obávat. Naopak. Jsou našemu organismu prospěšné tím, že obsahují celou řadu kvalitních vitamínů, minerálů a v neposlední řadě bílkovin.

Zapomenout bychom neměli ani na proteiny, které mají pozitivní účinky na naše zdraví. Své o tom vědí nejvíce sportovci. Někteří lidé se vyhýbají vaječnému žloutku a konzumují pouze bílek. Pokud k tomu není žádný zdravotní důvod, pak je to chyba. Vaječný žloutek obsahuje látky, které stimulují vývoj mozku a zlepšují jeho celkový stav. Mohou také pomoci v koncentraci. Ve vaječném žloutku je také dostatek vitamínů A, D, E, B, a minerálů. Především vápníku, fosforu, draslíku, železa a zinku. Jíst pouze vaječné bílky se doporučuje při redukčních dietách. Bílky totiž obsahují minimum tuku a vysoké množství proteinů.

 
RECEPTY NA KAŽDÝ DEN 6 VEČEŘÍ BABÍHO LÉTA ZELENINOVÁ POLÉVKA s noky 4 porce 30 min BEZ lepku SUROVINY: 1 pórek 1 cibule Nature's Promise (NP) Bio 2 mrkve NP Bio 1 petržel 3 stonky řapíkatého celeru 4 kuličky nového koření 1 bobkový list 1,2 l vody 1 kostka zeleninového bujonu Bio 200 g pohankové krupice NP Bio 1 vejce NP Bio 1 hrst hladkolisté petrželky sůl, pepř POSTUP: 1. Polovinu pórku nakrájejte na kolečka, 1 mrkev na nudličky a dejte stranou. Cibuli, mrkev, petržel, celer a zbylý pórek očistěte a nakrájejte na tenké kousky. Vložte do hrnce, přidejte koření, zalijte vodou, vložte bujon a přiveďte k varu. Na mírném ohni vařte 15 minut. 2. Mezitím v misce prohněťte mouku, vejce, petrželku, 2 lžíce vody a špetku soli v těsto. Pomoučněnýma rukama tvarujte kuličky o průměru 3 cm. 3. Vývar sceďte a opět přiveďte k varu. Osolte a opepřete. 4. Pohankové kuličky vložte do vývaru a vařte, dokud nevyplavou, asi 5 minut. Zároveň vmíchejte kolečka pórku a nudličky mrkve, ozdobte petrželkou a podávejte. POHANKOVÁ KRUPICE 20 ENERGIE: 241 kcal / 12 % BÍLKOVINY: 11 g / 16 % TUKY: 4 g / 3 % SACHARIDY: 46 g / 18 % Hodnoty odpovídají 1 porci.

Albert letáky

TOP letáky