Leták Albert - 28.8.2019 - 1.10.2019 - str. 22 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 22 ... 77
Leták Albert - 28.8.2019 - 1.10.2019 - Produkty v akci - rajčata, česnek, vejce, fazole, sůl, bylinky, olej. Strana 22.
1 ... 22 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 28.8.2019 do 1.10.2019 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Vejce

Klasická slepičí vejce jsou často zatracována jako zdroj „špatného“ cholesterolu. Podle mnoha odborníků tomu tak není. Jen je zapotřebí řídit se pravidlem, které nám radí, že všeho je třeba konzumovat s mírou. S cholesterolem je to totiž následovně. Pokud ho do těla dodáváme, pak si ho naše tělo už nevytváří. Vajíček se tedy už nemusíte obávat. Naopak. Jsou našemu organismu prospěšné tím, že obsahují celou řadu kvalitních vitamínů, minerálů a v neposlední řadě bílkovin.

Zapomenout bychom neměli ani na proteiny, které mají pozitivní účinky na naše zdraví. Své o tom vědí nejvíce sportovci. Někteří lidé se vyhýbají vaječnému žloutku a konzumují pouze bílek. Pokud k tomu není žádný zdravotní důvod, pak je to chyba. Vaječný žloutek obsahuje látky, které stimulují vývoj mozku a zlepšují jeho celkový stav. Mohou také pomoci v koncentraci. Ve vaječném žloutku je také dostatek vitamínů A, D, E, B, a minerálů. Především vápníku, fosforu, draslíku, železa a zinku. Jíst pouze vaječné bílky se doporučuje při redukčních dietách. Bílky totiž obsahují minimum tuku a vysoké množství proteinů.

 
RECEPTY NA KAŽDÝ DEN BYLINKOVÁ OMELETA s toskánskou směsí 4 porce 20 min VEGET SUROVINY: 4 lžíce olivového oleje 2 šalotky 2 stroužky česneku NP Bio 100 g bio cherry rajčat 400 g sterilovaných bílých fazolí ½ hrsti lístků tymiánu POSTUP: 1. Na dvou lžících oleje zpěňte najemno nakrájenou šalotku dozlatova. Přidejte rozmělněný česnek, rozpůlená rajčata a opékejte 5 minut. Vsypte scezené fazole, restujte další 3 minuty a dejte stranou. 1 hrst rozmarýnu 1 hrst čerstvé bazalky 12 vajec NP Bio 100 ml smetany na vaření sůl, pepř 4 hrsti rukoly 2. Bylinky nakrájejte najemno. Tři vejce rozšlehejte s 20 ml smetany, přisypte lžíci bylinek, sůl a pepř. 3. Na pánvi rozehřejte lžíci oleje, vlijte směs a smažte 2 minuty z každé strany. Omelety naplňte rajčatovofazolovou směsí a rukolou. Postup opakujte ještě třikrát s dalšími omeletami. Podle chuti dozdobte čerstvými bylinkami. Můžete podávat s rajčatovým salátkem. ČESNEK 22 ENERGIE: 501 kcal / 25 % BÍLKOVINY: 29 g / 41 % TUKY: 36 g / 57 % SACHARIDY: 20 g / 8 % Hodnoty odpovídají 1 porci.

Albert letáky

TOP letáky