Leták Albert - 28.8.2019 - 1.10.2019 - str. 28 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 28 ... 77
Leták Albert - 28.8.2019 - 1.10.2019 - Produkty v akci - pečivo, chléb, slané pečivo, sendvič, cottage, tvaroh, sýr, sůl, nůž, pekáč, utěrka. Strana 28.
1 ... 28 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 28.8.2019 do 1.10.2019 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 
 
BUĎME SPOLU U JEDNOHO STOLU MISTROVSKÝ CHLEBA s roastbeefem SUROVINY: 500 g nízkého roštěnce sůl, pepř 50 ml worcesterské omáčky 4 snítky tymiánu 10 ml olivového oleje 7 lžic dijonské hořčice 4 porce 80 min 4 plátky Mistrovského chleba 100 g sýru cottage 8 lžic červeného kysaného zelí 12 nakládaných okurek 2 hrsti rukoly POSTUP: 1. Troubu předehřejte na 130 °C. Maso osolte a opepřete. Vetřete worcesterskou omáčku, obložte tymiánem a svažte provázkem. Na olivovém oleji zprudka opečte na pánvi ze všech stran. Dejte do pekáče, namažte 4 lžícemi hořčice a pečte v troubě 45 minut. 2. Po vyjmutí z trouby zabalte do alobalu a nechte 15 minut odpočinout. Krájejte na tenké plátky. 3. Plátky chleba nasucho opečte na pánvi. Krajíc namažte hořčicí, sýrem cottage, obložte zelím, podélně nakrájenými okurkami, roastbeefem, rukolou a přiklopte druhým krajícem. 4. Rozkrojte sendvič na dva díly, spojte dřívky a na ozdobu napíchněte ještě po dvou okurkách. LESNÍ BOCHNÍK pro celou rodinu SUROVINY: 1 bochník Mistrovského chleba 300 g odtučněného tvarohu NP Bio 2 lžíce medu 1 lžíce plnotučné hořčice 10 min sůl a pepř 200 g prosciutta cruda 200 g uzeného sýru 1 hrst ostružin 1 hrst malin 2 hrsti salátového mixu 1 hrst rukoly POSTUP: 1. Celý bochník chleba podélně rozřízněte. 2. Tvaroh promíchejte s medem, hořčicí a solí. Vzniklou pomazánkou natřete obě půlky chleba a lehce opepřete. Obložte prosciuttem, sýrem, ovocem a saláty. 3. Přiklopte a zabalte do utěrky. 28 6 porcí Do lesa si s sebou nezapomeňte přibalit zálesácký nůž, ať se vám chléb na pařezu dobře krájí.

Albert letáky

TOP letáky