Leták Albert - 28.8.2019 - 1.10.2019 - str. 32 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 32 ... 77
Leták Albert - 28.8.2019 - 1.10.2019 - Produkty v akci - ostružiny, cukr, sirup, párátka, síto, nůžky, samolepka, lepidlo, kniha, čelenka. Strana 32.
1 ... 32 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 28.8.2019 do 1.10.2019 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Cukr

Mnoho Čechů klasický bílý cukr naprosto zatracuje a hledá jiné alternativy, jak si osladit život, zatímco druhá skupina strávníků vesele sladí a na nějaké průzkumy o škodlivosti vůbec nedbá. Pravdou ale je, že některé výrobky se bez klasického cukru neobjedou. Anebo to není tak docela ono. Umíte si například představit vánoční vanilkové rohlíčky, které nejsou obalené v moučkovém cukru, do kterého je navíc přidán cukr vanilkový?

Klasický cukr v našich končinách můžete koupit v několika možných variantách. Jednou z možností je krystal, který má velikost zrnek od 0,4 do 1 mm. Dalším produktem je krupice se zrnky velikosti od 0,16 do 0,63 mm. Třetím druhem je moučka, jejíž zrnka mají velikost od 0,16 do 0,31 mm. A pak ještě existují varianty cukru kostkového. Zajímavý je rozdíl, který je v chuti mezi moučkovým a krystalovým cukrem. Přitom je cukr moučka pouze umletým krystalem. Říkáte si, že je to přeci cukr jako cukr? Pak si zkuste svou ranní kávu osladit moučkou. Rozdíl poznáte při prvním doušku.

 
BUĎME SPOLU U JEDNOHO STOLU JAK VYROBIT ČELENKU NÁČELNÍKA VELKÉHO BÝKA OSTRUŽINOVÝ SIRUP indiánského kmene 1× 1 litr 20 min +1 hod na odležení VEGAN BUDEŠ POTŘEBOVAT: vlnitý karton, tenký karton, barvy, lepicí pásku, nůžky, nálepky, flitry, lepidlo s třpytkami 1 SUROVINY: 500 g ostružin 500 ml převařené nebo filtrované vody 500 g třtinového cukru NP Bio 20 g kyseliny citronové 2 3 4 POSTUP: 1. Vystřihni z vlnitého kartonu proužek, přilož si ho na hlavu a urči vhodnou délku čelenky. 2. Vezmi bílou čtvrtku a přelož ji do tvaru harmoniky. Na horní stranu nakresli obrys per a vystřihni celou složenou čtvrtku podél obrysu. Vystřihneš přesně tolik per, kolik jsi měl poskládaných vrstev. 3. Vybarvi pera podle své fantazie. 4. Na jejich konce připevni lepicí páskou párátka. Zasuň párátka do vlnitého kartonu a připevni je lepicí páskou. Nakonec čelenku ozdob tak, aby byla opravdu výjimečná! 32 Z knihy Dobrodružství v přírodě 2, str. 145 POSTUP: 1. Ostružiny opatrně omyjte, vložte do hrnce s vodou, cukrem a kyselinou citronovou. 2. Zahřejte pod bod varu, maximálně na 85 °C, míchejte, dokud se cukr nerozpustí, a odstavte z ohně. Přeceďte přes sítko a pomocí trychtýře přelijte do připravené sterilizované lahve. 3. Sirup podávejte zředěný v poměru 1 : 10 s perlivou nebo neperlivou vodou dle chuti. Sirup uchovávejte v chladu.

Albert letáky

TOP letáky