Leták Albert - 28.8.2019 - 1.10.2019 - str. 35 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 35 ... 77
Leták Albert - 28.8.2019 - 1.10.2019 - Produkty v akci - cibule, houba, vejce, cukr, sůl, pepř, olej, ocet, pánev. Strana 35.
1 ... 35 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 28.8.2019 do 1.10.2019 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Cukr

Mnoho Čechů klasický bílý cukr naprosto zatracuje a hledá jiné alternativy, jak si osladit život, zatímco druhá skupina strávníků vesele sladí a na nějaké průzkumy o škodlivosti vůbec nedbá. Pravdou ale je, že některé výrobky se bez klasického cukru neobjedou. Anebo to není tak docela ono. Umíte si například představit vánoční vanilkové rohlíčky, které nejsou obalené v moučkovém cukru, do kterého je navíc přidán cukr vanilkový?

Klasický cukr v našich končinách můžete koupit v několika možných variantách. Jednou z možností je krystal, který má velikost zrnek od 0,4 do 1 mm. Dalším produktem je krupice se zrnky velikosti od 0,16 do 0,63 mm. Třetím druhem je moučka, jejíž zrnka mají velikost od 0,16 do 0,31 mm. A pak ještě existují varianty cukru kostkového. Zajímavý je rozdíl, který je v chuti mezi moučkovým a krystalovým cukrem. Přitom je cukr moučka pouze umletým krystalem. Říkáte si, že je to přeci cukr jako cukr? Pak si zkuste svou ranní kávu osladit moučkou. Rozdíl poznáte při prvním doušku.

 
Vejce

Klasická slepičí vejce jsou často zatracována jako zdroj „špatného“ cholesterolu. Podle mnoha odborníků tomu tak není. Jen je zapotřebí řídit se pravidlem, které nám radí, že všeho je třeba konzumovat s mírou. S cholesterolem je to totiž následovně. Pokud ho do těla dodáváme, pak si ho naše tělo už nevytváří. Vajíček se tedy už nemusíte obávat. Naopak. Jsou našemu organismu prospěšné tím, že obsahují celou řadu kvalitních vitamínů, minerálů a v neposlední řadě bílkovin.

Zapomenout bychom neměli ani na proteiny, které mají pozitivní účinky na naše zdraví. Své o tom vědí nejvíce sportovci. Někteří lidé se vyhýbají vaječnému žloutku a konzumují pouze bílek. Pokud k tomu není žádný zdravotní důvod, pak je to chyba. Vaječný žloutek obsahuje látky, které stimulují vývoj mozku a zlepšují jeho celkový stav. Mohou také pomoci v koncentraci. Ve vaječném žloutku je také dostatek vitamínů A, D, E, B, a minerálů. Především vápníku, fosforu, draslíku, železa a zinku. Jíst pouze vaječné bílky se doporučuje při redukčních dietách. Bílky totiž obsahují minimum tuku a vysoké množství proteinů.

 
BUĎME SPOLU U JEDNOHO STOLU PODZIMNÍ SMAŽENICE s karamelizovanou cibulkou 4 porce 20 min VEGET Smaženici můžete také připravit z čerstvých zahradních žampionů a hlívy ústřičné z Albertu. SUROVINY: 3 cibule NP Bio 20 g másla 4 lžíce cukru 1 lžíce rostlinného oleje 400 g jedlých lesních hub sůl, pepř ⅔ lžičky drceného kmínu 3 lžíce balsamikového octa 4 vejce NP Bio 1 hrst hladkolisté petrželky 4 plátky kváskového chleba POSTUP: 1. Cibule nakrájejte na tenká půlkolečka. Rozehřejte pánev, vložte polovinu másla, cibuli a cukr. Opékejte, dokud cibule nezhnědne a nezkaramelizuje. 2. Cibuli vyjměte a dejte stranou. Opět vložte kousek másla, lžíci oleje a přisypte očištěné houby, nakrájené na větší kostky. Osolte, opepřete a posypte kmínem. Restujte, dokud houby nepustí vodu a ta se neodpaří, přibližně 10 minut. Přilijte ocet, rozšlehejte vejce, přidejte k houbám a míchejte do zhoustnutí. 3. Servírujte s karamelizovanou cibulkou, kváskovým chlebem a ozdobte jemně nasekanou petrželkou. 35

Albert letáky

TOP letáky