Leták Albert - 28.8.2019 - 1.10.2019 - str. 45 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 45 ... 77
Leták Albert - 28.8.2019 - 1.10.2019 - Produkty v akci - rajčata, cibule, špenát, salát ledový, zázvor, pórek, avokádo, limetka, Veggie, fazole, brambůrky, chipsy, tortilla chips, sůl, sezam, sojová omáčka, dresink, olej, ubrousky, pánev, talíř. Strana 45.
1 ... 45 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 28.8.2019 do 1.10.2019 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 
 
KOLEM SVĚTA BAREVNÝ SALÁT z Mexico City 4 porce 20 min BEZ lepku SUROVINY: 2 lžíce rostlinného oleje 200 g hovězího polotovaru NP Bio sůl a pepř 4 rajčata 1 červená cibule 100 g papriček jalapeño 1 limetka 200 g červených fazolí z plechovky 2 bio avokáda 1 ledový salát 25 ml olivového oleje 2 hrsti čerstvého koriandru 100 g tortilla chipsů POSTUP: 1. Na pánvi rozehřejte olej a osmahněte maso. Osolte a opepřete. 2. Rajčata rozpulte, vyjměte jádřince a dužinu nakrájejte na kostičky. Promíchejte s jemně nasekanou cibulí, papričkami jalapeño nakrájenými na kolečka a šťávou z poloviny limetky. Odložte. 3. Fazole sceďte. Avokádo rozkrojte, vyjměte pecku a lžící vyndejte ze slupky. Spolu se salátem pokrájejte na nudličky. 4. Všechny suroviny rozložte do misek po jednotlivých dílech. Zakápněte limetkovou šťávou, olivovým olejem, posypte koriandrem a podávejte s tortilla chipsy. JAPONSKÝ SALÁT s tempehem 4 porce 20 min VEGET SUROVINY: 400 g uzeného tempehu NP Veggie 4 lžíce sezamového oleje NP Bio 2 lžíce bílých sezamových semínek 300 g baby špenátu 1 pórek 8 lžic sójové omáčky 1 lžíce medu 1 stroužek česneku NP Bio 2cm kousek zázvoru POSTUP: 1. T  empeh nakrájejte na plátky a opečte na pánvi cca ve dvou lžících oleje. Dejte na ubrousek a odložte. Pánev vytřete papírovou utěrkou. Na mírném ohni nasucho opražte sezam do lehkého zhnědnutí. 2. P  řiveďte k varu trochu vody a za použití pařáku spařte špenát. Z pórku odstraňte tmavě zelenou část. Světlou část podélně rozpulte, dobře vymyjte, přepulte a nakrájejte na velmi tenké nudličky. 3. N  a dresink rozmíchejte sójovou omáčku, med, olej, rozmělněný česnek a najemno nastrouhaný zázvor. 4. Š  penát rozložte na talíře, zasypte nudličkami pórku, obložte plátky tempehu, přelijte dresinkem a zasypte sezamem. 45

Albert letáky

TOP letáky