Leták Albert - 28.8.2019 - 1.10.2019 - str. 72 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 72 ... 77
Leták Albert - 28.8.2019 - 1.10.2019 - Produkty v akci - Sladká Tečka, jablka, Nature's Promise, Pochoutka, máslo, čokoláda, marshmallow, miska. Strana 72.
1 ... 72 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 28.8.2019 do 1.10.2019 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Máslo

Máslo je pochoutka i cenná surovina v kuchyni. Jeho výroba byla na vesnicích vždy výhradní záležitostí hospodyně. Možná by se při sledování starého filmu nebo dobového dokumentu zdálo, že stloukání másla byla v podstatě jednoduchá záležitost. Není tomu tak. Technologie je sice jednoduchá, ale práce byla namáhavá a docela zdlouhavá.

Pokud chtěla hospodyně získat kilogram másla, pak musela do máselnice nalít dva a půl litru smetany. Smetana nesměla být příliš studená. Ideální teplota byla tak dvanáct stupňů. A pak už se mohlo začít stloukat máslo. Zprvu to šlo snadno, ale jak se začaly tvořit první máselné hrudky, práce se stávala stále namáhavější. Na otázku, jak dlouho se máslo tímto způsobem vyrábělo, není jednoduchá odpověď. Podle toho, jak byla hospodyně zručná a také rychlá.

 
SLADKÁ TEČKA JABLEČNÉ S’MORES 10 porcí 30 min BEZ lepku Super pochoutka k táboráku! Vaši malí indiáni je budou chtít péct znovu a znovu! SUROVINY: 3 zelená jablka 80 g másla 2 lžíce medu 150 g hořké čokolády 180 g velkých marshmallownů 40 ml vody 100 g třtinového cukru Nature‘s Promise (NP) Bio 80 ml smetany ke šlehání (30 %) 20 g másla POSTUP: 1. Troubu předehřejte na 200 °C, horní ohřev. 2. Jablka nakrájejte na 0,5 mm silné plátky, vložte do zapékací misky a potřete změklým máslem a medem. Na každý plátek jablka položte 2 kostičky čokolády a 1 marshmallow. Vložte do trouby a pečte 15 minut. 3. V hrnci zahřejte vodu s cukrem a vařte, až cukr zkaramelizuje. Přidejte smetanu, máslo a vymíchejte omáčku. 4. Pečená jablka pokapejte karamelovou omáčkou a podávejte. 72 Můžete opékat také nad ohněm! Plátky jablek potřete máslem, medem a napíchejte na klacík střídavě s marshmallowny.

Albert letáky

TOP letáky