Leták Albert - 28.8.2019 - 1.10.2019 - str. 74 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 74 ... 77
Leták Albert - 28.8.2019 - 1.10.2019 - Produkty v akci - Sladká Tečka, kaše, mléko, krupice, pohanková kaše, skořice, olej, víno, mísa, zapékací mísa. Strana 74.
1 ... 74 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 28.8.2019 do 1.10.2019 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Mléko

Mezi základní potraviny patří bezesporu mléko. V našich končinách se používá ve větším procentu mléko kravské a v menším kozí. Mléko je vlastně potravina i surovina zároveň. Můžeme ho konzumovat přímo anebo z něho vyrobit celou řadu dalších produktů.

Kdy vlastně přišli lidé na to, že je mléko pro ně prospěšné? Na to je jistě jednoduchá odpověď. Jakmile si ochočili první dobytek. Pak už nebylo těžké přijít na to, že by se dalo využít i jiné nežli mateřské mléko. Tehdy ale našim předkům mléko pouze chutnalo. Ještě netušili, jak bohaté je na některé našemu zdraví prospěšné látky. K těm patří především vápník, kterého má více než jeden gram v jednom litru. Mléko dále obsahuje fosfor, draslík, hořčík, sodík a celou řadu dalších stopových prvků. Kromě toho má i mnoho vitamínů. A to zejména vitamíny řady B. Jejich nedostatek se projeví především v kožních problémech anebo v poruše krvetvorby či nervového systému.

 
SLADKÁ TEČKA POHANKOVÁ KAŠE se švestkami 4 porce 35 min VEGET Tuto pochoutku si můžete připravit dopředu a pak jen pár minut nechat ohřát v troubě. SUROVINY: 100 g pohankové krupice NP Bio 100 g kukuřičné polenty NP Bio 300 ml plnotučného mléka NP Bio 2 lžíce javorového sirupu NP Bio 8 švestek 80 g třtinového cukru NP Bio 2 lžíce kokosového oleje NP Bio 100 ml červeného vína 2 lžičky mleté skořice 1 citron NP Bio POSTUP: 1. Troubu předehřejte na 180 °C, horní a spodní ohřev. 2. Pohanku smíchejte s polentou. V hrnci přiveďte mléko k varu, vmíchejte sypkou směs a za stálého míchání nechte nad mírným ohněm změknout na kaši. Oslaďte javorovým sirupem a přendejte do zapékací mísy. 3. Švestky očistěte, vypeckujte a nakrájejte na měsíčky. Smíchejte s cukrem, olejem, vínem, skořicí a citronovou kůrou. 4. Směs přendejte na hotovou kaši, vložte do trouby a pečte 20 minut. 5. Podávejte ihned po upečení. 74

Albert letáky

TOP letáky