Leták Albert - 9.10.2019 - 5.11.2019 - str. 32 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 32 ... 77
Leták Albert - 9.10.2019 - 5.11.2019 - Produkty v akci - cibule, vejce, sůl, hořčičné semínko, sirup, víno, hrnec, hůlky. Strana 32.
1 ... 32 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 9.10.2019 do 5.11.2019 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Vejce

Klasická slepičí vejce jsou často zatracována jako zdroj „špatného“ cholesterolu. Podle mnoha odborníků tomu tak není. Jen je zapotřebí řídit se pravidlem, které nám radí, že všeho je třeba konzumovat s mírou. S cholesterolem je to totiž následovně. Pokud ho do těla dodáváme, pak si ho naše tělo už nevytváří. Vajíček se tedy už nemusíte obávat. Naopak. Jsou našemu organismu prospěšné tím, že obsahují celou řadu kvalitních vitamínů, minerálů a v neposlední řadě bílkovin.

Zapomenout bychom neměli ani na proteiny, které mají pozitivní účinky na naše zdraví. Své o tom vědí nejvíce sportovci. Někteří lidé se vyhýbají vaječnému žloutku a konzumují pouze bílek. Pokud k tomu není žádný zdravotní důvod, pak je to chyba. Vaječný žloutek obsahuje látky, které stimulují vývoj mozku a zlepšují jeho celkový stav. Mohou také pomoci v koncentraci. Ve vaječném žloutku je také dostatek vitamínů A, D, E, B, a minerálů. Především vápníku, fosforu, draslíku, železa a zinku. Jíst pouze vaječné bílky se doporučuje při redukčních dietách. Bílky totiž obsahují minimum tuku a vysoké množství proteinů.

 
BUĎME SPOLU U JEDNOHO STOLU SPECIALITA Z ANGLIE Ropucha v díře 6 porcí 55 SUROVINY: 20 g másla 1 lžíce polohrubé mouky 8 pikantních klobásek 100 g plátků slaniny 160 g hladké mouky 1 lžíce mletého hořčičného semínka sůl 3 vejce 200 ml plnotučného mléka 5 snítek čerstvého rozmarýnu 1 cibule 200 ml červeného vína 500 ml hovězího vývaru 2 lžíce černorybízového sirupu min Toad in a hole neboli ropucha v díře je v Anglii oblíbené jídlo. Žádná ropucha tam ale samozřejmě není. 32 POSTUP: 1. Troubu předehřejte na 220 °C horkovzduch. Kastrol nebo formu o průměru 23 cm vymažte máslem a vysypte polohrubou moukou. 2. Každou klobásku obalte plátkem slaniny. 3. V míse promíchejte 150 g hladké mouky, hořčičné semínko a 1 lžíci soli. V další míse rozšlehejte vejce s mlékem a do směsi přimíchejte ochucenou mouku. Vše vlijte do formy, vyskládejte klobáskami, posypte rozmarýnem a pečte 25–30 minut dozlatova. 4. Na omáčku opečte na másle nadrobno pokrájenou cibuli dosklovata. Zaprašte moukou a restujte dohněda. Zalijte vínem a vývarem, přisypte 4 snítky rozmarýnu a vařte 25 minut na mírném ohni do zhoustnutí. Přidejte sirup z černého rybízu, povařte další 3 minuty a podávejte ke koláči.

Albert letáky

TOP letáky