Leták Albert - 9.10.2019 - 5.11.2019 - str. 39 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 39 ... 77
Leták Albert - 9.10.2019 - 5.11.2019 - Produkty v akci - brambory, cibule, jablka, kachna, kachní maso, sůl, krupice, bobkový list, víno, pekáč, miska, hodiny. Strana 39.
1 ... 39 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 9.10.2019 do 5.11.2019 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 
 
KOLEM SVĚTA PEČENÁ KACHNA s lokšemi a červeným zelím 4 porce SUROVINY: 1 kachna sůl 4 lžíce kmínu 1 jablko 6 hřebíčků 2 lžíce medu 2 lžíce vody 1 cibule 1 bobkový list 4 lžíce cukru krupice 3 dl suchého červeného vína 1,5 kg červeného zelí 2 lžíce vinného octa 30 min +1 den na odležení +4,5 hod na pečení POSTUP: 1. Očištěnou kachnu stejnoměrně nasolte a nechte přes noc odležet v lednici. 2. V den pečení kachnu vyndejte, nechte ohřát na pokojovou teplotu, posypte 2 lžícemi kmínu, zvenku i zevnitř. 3. Do omytého jablka zapíchejte hřebíčky a vložte ho do břišní dutiny. 4. Kachnu vložte do pekáče, přikryjte a pečte 4 hodiny na 125 °C. 5. Vypečený omastek slijte do misky, kachnu potřete medem smíchaným s vodou a pečte dalších 10–15 minut na 200 °C. Obraťte, potřete medovou zálivkou a pečte dozlatova, asi 10 minut. BEZ laktózy 6. Na omastku z kachny zpěňte cibuli nadrobno a přidejte bobkový list s cukrem. Nechte zkaramelizovat, podlijte vínem, povařte a přidejte zelí na kousky. Osolte, přidejte kmín a duste asi 20 minut doměkka. 7. Dochuťte octem a podávejte s kachnou a lokšemi. Hotové lokše potřete sádlem a přikryjte talířem. Okraje krásně změknou. LOKŠE 4 porce 40 min +1 den na odležení SUROVINY: 1 kg brambor 300 g hladké mouky sůl BEZ laktózy POSTUP: 1. Den předem uvařte brambory ve slupce a nechte přes noc odležet. 2. Brambory oloupejte a nastrouhejte najemno. 3. Přidejte 200 g mouky, sůl a vypracujte v těsto ve tvaru válce, přibližně 30 cm. 4. Těsto nakrájejte na 4 rovnoměrné kusy a vyválejte lokše. Pokud se budou lepit, posypte je zbylou moukou. 5. Opékejte na rozpálené pánvi z obou stran. 39

Albert letáky

TOP letáky