Leták Albert - 9.10.2019 - 5.11.2019 - str. 41 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 41 ... 77
Leták Albert - 9.10.2019 - 5.11.2019 - Produkty v akci - brambory, pirohy, vejce, droždí, cukr, sůl, krupice, mísa, vykrajovátka, kolečko. Strana 41.
1 ... 41 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 9.10.2019 do 5.11.2019 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Cukr

Mnoho Čechů klasický bílý cukr naprosto zatracuje a hledá jiné alternativy, jak si osladit život, zatímco druhá skupina strávníků vesele sladí a na nějaké průzkumy o škodlivosti vůbec nedbá. Pravdou ale je, že některé výrobky se bez klasického cukru neobjedou. Anebo to není tak docela ono. Umíte si například představit vánoční vanilkové rohlíčky, které nejsou obalené v moučkovém cukru, do kterého je navíc přidán cukr vanilkový?

Klasický cukr v našich končinách můžete koupit v několika možných variantách. Jednou z možností je krystal, který má velikost zrnek od 0,4 do 1 mm. Dalším produktem je krupice se zrnky velikosti od 0,16 do 0,63 mm. Třetím druhem je moučka, jejíž zrnka mají velikost od 0,16 do 0,31 mm. A pak ještě existují varianty cukru kostkového. Zajímavý je rozdíl, který je v chuti mezi moučkovým a krystalovým cukrem. Přitom je cukr moučka pouze umletým krystalem. Říkáte si, že je to přeci cukr jako cukr? Pak si zkuste svou ranní kávu osladit moučkou. Rozdíl poznáte při prvním doušku.

 
Vejce

Klasická slepičí vejce jsou často zatracována jako zdroj „špatného“ cholesterolu. Podle mnoha odborníků tomu tak není. Jen je zapotřebí řídit se pravidlem, které nám radí, že všeho je třeba konzumovat s mírou. S cholesterolem je to totiž následovně. Pokud ho do těla dodáváme, pak si ho naše tělo už nevytváří. Vajíček se tedy už nemusíte obávat. Naopak. Jsou našemu organismu prospěšné tím, že obsahují celou řadu kvalitních vitamínů, minerálů a v neposlední řadě bílkovin.

Zapomenout bychom neměli ani na proteiny, které mají pozitivní účinky na naše zdraví. Své o tom vědí nejvíce sportovci. Někteří lidé se vyhýbají vaječnému žloutku a konzumují pouze bílek. Pokud k tomu není žádný zdravotní důvod, pak je to chyba. Vaječný žloutek obsahuje látky, které stimulují vývoj mozku a zlepšují jeho celkový stav. Mohou také pomoci v koncentraci. Ve vaječném žloutku je také dostatek vitamínů A, D, E, B, a minerálů. Především vápníku, fosforu, draslíku, železa a zinku. Jíst pouze vaječné bílky se doporučuje při redukčních dietách. Bílky totiž obsahují minimum tuku a vysoké množství proteinů.

 
KOLEM SVĚTA PIROHY s brynzou 4 porce 45 min SUROVINY: 600 g brambor 200 g polohrubé mouky ½ lžičky soli 1 vejce 200 g brynzy 120 g slaniny 200 g zakysané smetany hrst libovolných bylinek POSTUP: 1. B  rambory uvařte ve slupce doměkka, nechte vychladnout, oloupejte a nastrouhejte najemno. Mouku, sůl, vejce a 500 g brambor smíchejte a vypracujte těsto. 2. N  a náplň smíchejte zbylé brambory s brynzou. 3. T  ěsto rozválejte na 3 mm tenký plát. Vykrajujte kolečka o průměru 8 cm, naplňte je vždy 1 lžičkou náplně, přeložte a spojte pomocí vidličky. 4. P  irohy vložte do osolené vroucí vody a vařte, dokud nevyplavou na povrch, asi 5 minut. 5. N  akrájenou slaninu orestujte na pánvi. 6. B  rynzové pirohy podávejte se smetanou, slaninou, bylinkami a polijte výpekem. PAGÁČE se škvarky 30 kusů 30 min +45 min na kynutí SUROVINY: 1 kg špaldové mouky 450 g mletých škvarků 4 lžičky soli 84 g čerstvého droždí JAK NA TO? Podívejte se na videorecept albert.cz/videorecepty 1 lžíce cukru krupice 4 vejce 200 g smetany ke šlehání (33 %) 500 ml polotučného mléka 50 g kmínu POSTUP: 1. Do mísy prosejte mouku a promíchejte ji s 225 g škvarků a solí. Uprostřed vytvořte ve směsi jamku a rozdrobte do ní čerstvé droždí. Přisypte cukr, 3 vejce, zalijte smetanou, vlažným mlékem a vypracujte v hladké nelepivé těsto. 2. Těsto rozválejte do obdélníku o tloušťce 1 cm, zasypte čtvrtinou zbylých škvarků a přeložte na polovinu. Postup zopakujte ještě dvakrát a nechte 30 minut odpočívat. 3. Poté těsto rozválejte na tloušťku 1,5 cm. 4. Pomocí okrouhlého vykrajovátka o průměru 3 cm vykrajujte pagáčky, potřete vyšlehaným vejcem, posypte kmínem a škvarky. 5. Pečte 15 minut na plechu s pečicím papírem v troubě na 180 °C. 41

Albert letáky

TOP letáky