Leták Albert - 9.10.2019 - 5.11.2019 - str. 47 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 47 ... 77
Leták Albert - 9.10.2019 - 5.11.2019 - Produkty v akci - cibule, mrkev, paprika, karotka, celer, petržel, jelení maso na guláš, špek, guláš, chilli, víno, hodiny. Strana 47.
1 ... 47 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 9.10.2019 do 5.11.2019 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 
 
MASO MĚSÍCE JELENÍ GULÁŠ z kotlíku SUROVINY: 200 g špeku 800 g cibule 2 červené papriky 1 kg jeleního masa 4 stroužky česneku 2 mrkve ½ celeru 2 petržele 350 g sádla 6 kuliček jalovce 10 kuliček černého pepře 3 bobkové listy 6 snítek tymiánu 1 lžíce drceného kmínu 1 lžíce mleté sladké červené papriky 170 g rajčatového protlaku 250 ml suchého červeného vína 2 l zeleninového vývaru nebo vody 3 lžíce hladké mouky 200 ml studené vody 6 porcí 30 min 1½ hod na dušení BEZ laktózy POSTUP: 1. Špek nakrájejte na kostičky, cibuli nadrobno, maso na kostky a česnek oloupejte. Mrkev, celer a petržel oloupejte a pokrájejte na větší kostky. 2. V rozehřátém kotlíku osmahněte na sádle špek. Přisypte nakrájenou cibuli, papriku nakrájenou na proužky, veškeré koření kromě kmínu a papriky, česnek a osmahněte. Přidejte maso a nechte zatáhnout. Vmíchejte zeleninu, zasypte paprikou a kmínem, dochuťte protlakem a asi minutu opékejte. Podlijte vínem a vařte 5 minut. Vlijte vývar a duste na mírném ohni 1,5 hodiny nebo do změknutí masa, občas promíchejte. 3. V hrnečku promíchejte mouku s 200 ml vody a za stálého míchání přidejte ke guláši. Provařte 5 minut a podávejte s bylinkami a čerstvým chlebem. Podle chuti zasypte chilli papričkou. 47

Albert letáky

TOP letáky