Leták Albert - 9.10.2019 - 5.11.2019 - str. 49 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 49 ... 77
Leták Albert - 9.10.2019 - 5.11.2019 - Produkty v akci - rajčata, brambory, cibule, česnek, mrkev, paprika, karotka, petržel, filé, kapr, sůl, pepř, tymián, olej, ocet, víno, mísa, cedník. Strana 49.
1 ... 49 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 9.10.2019 do 5.11.2019 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 
 
PŘÍBĚHY Z ALBERTU POSTUP: 1. Troubu předehřejte na 180 °C, program gril. Filety rozložte na plech vyložený pečicím papírem a pečte 3 minuty z každé strany. Přendejte do širší mělké mísy a dejte stranou. 2. Mrkev oloupejte a nakrájejte na kostičky. Papriku podélně rozkrojte, zbavte semínek a pokrájejte na nudličky. Cibuli a česnek nakrájejte nadrobno. 3. V kastrolu zahřejte 3 lžíce oleje a veškerou zeleninu restujte na mírném ohni 10 minut. Vlijte ocet, osolte, opepřete a vložte tymián. Dvě minuty vařte. Odstavte a vmíchejte zbytek oleje. 4. Rybí filé okamžitě přelijte marinádou. Nechte vychladnout, přikryjte potravinovou fólií a nechte nejméně 6 hodin marinovat v lednici. HALÁSZLÉ Maďarská rybí polévka 6 porcí 120 min BEZ lepku SUROVINY: 1 kapr 2 bobkové listy 4 kuličky černého pepře 2 kuličky nového koření 3 cibule 1 mrkev 1 petržel ¼ celeru sůl 2 kapie 2 bílé papriky 2 brambory 4 lžíce rostlinného oleje 1 lžíce mleté papriky ½ lžíce pálivé papriky 1 špetka uzené papriky 5 stroužků česneku 200 ml loupaných krájených rajčat 250 ml bílého vína 2 filety pstruha pepř POSTUP: 1. Kapra vykuchejte, odřízněte hlavu a ploutve. Vyřízněte žábry, aby se neporušila žluč. 2. Hlavu a ořezy propláchněte. Zalijte 2 litry vody, přidejte divoké koření, oloupanou, překrojenou cibuli a očištěnou kořenovou zeleninu. Osolte a hodinu vařte. Přelijte přes cedník pro čirý vývar. Maso oberte od kosti. 3. Zbylé cibule nakrájejte nadrobno, kapie a papriky na nudličky a oloupané brambory na kostičky. 4. V hrnci rozehřejte olej, vsypte cibuli a s paprikovým kořením restujte 5 minut. Přidejte prolisovaný česnek, rajčata a podlijte bílým vínem. Přiveďte k varu a zalijte rybím vývarem. Vařte 10 minut. Vsypte papriky, brambory, osolte, opepřete a vařte dalších 10 minut. 5. Filety pstruha nakrájejte asi na 3cm proužky. Přidejte do polévky a 5 minut vařte. Vsypte obrané maso z kapra a odstavte z ohně. 49

Albert letáky

TOP letáky