Leták Albert - 9.10.2019 - 5.11.2019 - str. 73 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 73 ... 77
Leták Albert - 9.10.2019 - 5.11.2019 - Produkty v akci - špička, Sladká Tečka, piškoty, čokoláda, krupice, olej, džem. Strana 73.
1 ... 73 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 9.10.2019 do 5.11.2019 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 
 
SLADKÁ TEČKA INDIÁNKY v tmavé a bílé čokoládě 20 porcí 90 min +2 hod na sušení +2 hod na chlazení VEGET SUROVINY: 2 lžíce vody 150 g cukru krupice 6 vajec 90 g kukuřičné mouky 10 g bramborového škrobu 1 lžíce jahodového džemu 200 g bílé čokolády 200 g tmavé čokolády 130 g rostlinného oleje Tento recept doporučujeme spíše zdatným milovníkům pečení. POSTUP: 1. Troubu předehřejte na 160 °C. 2. Vodu, 50 g cukru a 4 bílky vyšlehejte dotuha. Prosátou mouku, škrob a 4 žloutky smíchejte a opatrně vmíchejte k bílkům. 3. Směsí naplňte cukrářský sáček a tvarujte piškoty o průměru 3 cm přímo na plech s pečicím papírem. Pečte 12 minut, troubu vypněte a nechte chvíli dojít. 4. Padesát gramů cukru přidejte k 2 bílkům a ušlehejte na tuhý sníh. Připravte si cukrový rozvar: Zbylý cukr vsypte do hrnce a přidejte vodu tak, aby byla v rovině s cukrem. Za stálého míchání ohřejte na 120 °C, ověřte potravinářským teploměrem. Poté opatrně zašlehejte do bílků a přimíchejte jahodový džem. 5. Cukrářský sáček naplňte hotovou směsí, ozdobte vychlazené piškoty a nechte uschnout v pokojové teplotě. 6. Ve vodní lázni rozehřejte zvlášť bílou a tmavou čokoládu. Rozehřátou ji promíchejte vždy s polovinou oleje. Vychladlé špičky polijte čokoládou a nechte zatuhnout v lednici. 73

Albert letáky

TOP letáky