Leták Albert - 30.10.2019 - 2.12.2019 - str. 11 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 11 ... 77
Leták Albert - 30.10.2019 - 2.12.2019 - Produkty v akci - zázvor, játra, kuřecí játra, vejce, pistácie, víno, mísa, hodiny. Strana 11.
1 ... 11 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 30.10.2019 do 2.12.2019 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Vejce

Klasická slepičí vejce jsou často zatracována jako zdroj „špatného“ cholesterolu. Podle mnoha odborníků tomu tak není. Jen je zapotřebí řídit se pravidlem, které nám radí, že všeho je třeba konzumovat s mírou. S cholesterolem je to totiž následovně. Pokud ho do těla dodáváme, pak si ho naše tělo už nevytváří. Vajíček se tedy už nemusíte obávat. Naopak. Jsou našemu organismu prospěšné tím, že obsahují celou řadu kvalitních vitamínů, minerálů a v neposlední řadě bílkovin.

Zapomenout bychom neměli ani na proteiny, které mají pozitivní účinky na naše zdraví. Své o tom vědí nejvíce sportovci. Někteří lidé se vyhýbají vaječnému žloutku a konzumují pouze bílek. Pokud k tomu není žádný zdravotní důvod, pak je to chyba. Vaječný žloutek obsahuje látky, které stimulují vývoj mozku a zlepšují jeho celkový stav. Mohou také pomoci v koncentraci. Ve vaječném žloutku je také dostatek vitamínů A, D, E, B, a minerálů. Především vápníku, fosforu, draslíku, železa a zinku. Jíst pouze vaječné bílky se doporučuje při redukčních dietách. Bílky totiž obsahují minimum tuku a vysoké množství proteinů.

 
INSPIRACE JÁTROVÁ TERINA v listovém těstě 6 porcí 65 min +2 hod marinování SUROVINY: 600 g kuřecích jater 300 g kuřecího masa 300 ml bílého vína 70 ml portského vína 3 l i ky soli l i ky erného pepře l i ky mletého muškátového oříšku l i ky mletého hřebí ku l i ky mletého zázvoru 150 g pistácií 150 g vlašských ořechů 5 g másla 1 l íce polohrubé mouky 2 balení listového t sta 1 vejce POSTUP: 1. Kuřecí játra a maso pokrájené na kousky vlo te do mísy. Zalijte bílým a portským vínem, osolte, okořeňte, promíchejte a v chladu marinujte 2 hodiny. Poté vmíchejte nasekané pistácie a ořechy. Troubu rozehřejte na 200 C. 2. Formu na biskupský chlebí ek o velikosti 28 11 6 cm vyma te máslem a vysypte moukou. Vlo te 1 balení listového t sta, přebývající okraje nechte voln viset. 3. Nakonec dovnitř vsypte masovou sm s. 4. Přebývající t sto přehn te přes náplň. Rozbalte druhé t sto a rádýlkem nebo no em z n j naře te asi 2 cm silné prou ky. T sto v terin navlh ete vodou, kolem dokola je oblo te prou ky t sta odkrajujte patři n dlouhé kousky, dle velikosti stran formy . Poté naskládejte prou ky nakoso přes formu, abyste získali mří ku jako na obrázku. Poma te rozšlehaným vají kem a pe te 45 minut. 5. Uchovávejte v chladu a spotřebujte do 3 dnů. T to z pék í orm m ete zí k t z n ír né od hodno en no é rno tní k mp ni od 6 Ví e n ert z th n TERINA: po hází op t z r n ie i í e tím, e e z péká e pe iá ní nádo či orm n z né prá terin o ho tk e po pečení k opí podá á n t deno 11

Albert letáky

TOP letáky