Leták Albert - 30.10.2019 - 2.12.2019 - str. 12 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 12 ... 77
Leták Albert - 30.10.2019 - 2.12.2019 - Produkty v akci - vejce, sůl, pepř, hodiny. Strana 12.
1 ... 12 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 30.10.2019 do 2.12.2019 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Vejce

Klasická slepičí vejce jsou často zatracována jako zdroj „špatného“ cholesterolu. Podle mnoha odborníků tomu tak není. Jen je zapotřebí řídit se pravidlem, které nám radí, že všeho je třeba konzumovat s mírou. S cholesterolem je to totiž následovně. Pokud ho do těla dodáváme, pak si ho naše tělo už nevytváří. Vajíček se tedy už nemusíte obávat. Naopak. Jsou našemu organismu prospěšné tím, že obsahují celou řadu kvalitních vitamínů, minerálů a v neposlední řadě bílkovin.

Zapomenout bychom neměli ani na proteiny, které mají pozitivní účinky na naše zdraví. Své o tom vědí nejvíce sportovci. Někteří lidé se vyhýbají vaječnému žloutku a konzumují pouze bílek. Pokud k tomu není žádný zdravotní důvod, pak je to chyba. Vaječný žloutek obsahuje látky, které stimulují vývoj mozku a zlepšují jeho celkový stav. Mohou také pomoci v koncentraci. Ve vaječném žloutku je také dostatek vitamínů A, D, E, B, a minerálů. Především vápníku, fosforu, draslíku, železa a zinku. Jíst pouze vaječné bílky se doporučuje při redukčních dietách. Bílky totiž obsahují minimum tuku a vysoké množství proteinů.

 
INSPIRACE LOSOSOVÁ TERINA v srnčím hřbetu 6 porcí 60 min +2,5 hod chlazení SUROVINY: 500 g erstvého lososa 200 g uzeného lososa 1 hrst nasekaného kopru 2 hrsti baby špenátu 1 l i ka mletého fenyklu 3 vejce 200 ml zakysané smetany sůl, pepř citronu POSTUP: 1. Troubu předehřejte na 180 C horní a spodní ohřev. 2. Oba lososy rozkrájejte na v tší kousky. V míse je zlehka promíchejte spolu s nasekaným koprem a špenátem, fenyklem, vejci, smetanou, solí a pepřem. 3. Sm s přelijte do formy o velikosti 30 cm 10,5 cm srn í hřbet a přendejte na peká . Do peká e přilijte na 2 cm vroucí vodu a vlo te do trouby. Pe te 50 minut. 4. Po vychladnutí dejte do lednice alespoň na 2 hodiny odle et. 5. Podávejte s plátky citronu, posypané koprem. 6. Uchovávejte v chladu a spotřebujte do 3 dnů. 12

Albert letáky

TOP letáky