Leták Albert - 30.10.2019 - 2.12.2019 - str. 16 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 16 ... 77
Leták Albert - 30.10.2019 - 2.12.2019 - Produkty v akci - zelí bílé, zelí červené, coleslaw, cukr, třtinový cukr, sůl, ocet. Strana 16.
1 ... 16 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 30.10.2019 do 2.12.2019 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Cukr

Mnoho Čechů klasický bílý cukr naprosto zatracuje a hledá jiné alternativy, jak si osladit život, zatímco druhá skupina strávníků vesele sladí a na nějaké průzkumy o škodlivosti vůbec nedbá. Pravdou ale je, že některé výrobky se bez klasického cukru neobjedou. Anebo to není tak docela ono. Umíte si například představit vánoční vanilkové rohlíčky, které nejsou obalené v moučkovém cukru, do kterého je navíc přidán cukr vanilkový?

Klasický cukr v našich končinách můžete koupit v několika možných variantách. Jednou z možností je krystal, který má velikost zrnek od 0,4 do 1 mm. Dalším produktem je krupice se zrnky velikosti od 0,16 do 0,63 mm. Třetím druhem je moučka, jejíž zrnka mají velikost od 0,16 do 0,31 mm. A pak ještě existují varianty cukru kostkového. Zajímavý je rozdíl, který je v chuti mezi moučkovým a krystalovým cukrem. Přitom je cukr moučka pouze umletým krystalem. Říkáte si, že je to přeci cukr jako cukr? Pak si zkuste svou ranní kávu osladit moučkou. Rozdíl poznáte při prvním doušku.

 
TRŽNICE NA ZELNÉM TRHU v Albertu Úprava zelí má mnoho podob. N če k h to e h e k mi eme přede ím ko ze íčko ke k hn , h e ne o epřo ém Ze í e, n o áh , e i e pr kti ká zelenina. NÁPADY DO KUCHYN 1. JÁ, ČERVENÉ ZELÍ, mám jemn jší chu ne bílé. Krom klasické pravy k pe eným masům jsem dobré zasyrova v salátech, z nich nejznám jší je Coleslaw. Přidávejte m také do sendvi ů, hamburgerů i ke klobásám. 2. Recept na rychlý Coleslaw Nakrájejte ervené a bílé zelí nadrobno, přidejte cibulku, majonézu, sůl a pepř. Dle chuti doplňte ješt ocet nebo citronovou š ávu a třtinový cukr. 1. JÁ, BÍLÉ ZELÍ, jsem základní surovinou kvašených zeleninových sm sí. Pou ívají m k příprav segedínského guláše, zelňa ky, šunko eků nebo jako přílohu k pln ným bramborovým knedlíkům. 2. U jste n kdy jedli lepenici Jde o bramborovou kaši s bílým zelím v kysané podob a se sádlem. Je skv lá samotná s ope enou cibulkou nebo jako příloha k uzenému masu. 16

Albert letáky

TOP letáky