Leták Albert - 30.10.2019 - 2.12.2019 - str. 34 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 34 ... 77
Leták Albert - 30.10.2019 - 2.12.2019 - Produkty v akci - dýně, dýně hokkaidó, máslo, zmrzlina, ořechy. Strana 34.
1 ... 34 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 30.10.2019 do 2.12.2019 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Máslo

Máslo je pochoutka i cenná surovina v kuchyni. Jeho výroba byla na vesnicích vždy výhradní záležitostí hospodyně. Možná by se při sledování starého filmu nebo dobového dokumentu zdálo, že stloukání másla byla v podstatě jednoduchá záležitost. Není tomu tak. Technologie je sice jednoduchá, ale práce byla namáhavá a docela zdlouhavá.

Pokud chtěla hospodyně získat kilogram másla, pak musela do máselnice nalít dva a půl litru smetany. Smetana nesměla být příliš studená. Ideální teplota byla tak dvanáct stupňů. A pak už se mohlo začít stloukat máslo. Zprvu to šlo snadno, ale jak se začaly tvořit první máselné hrudky, práce se stávala stále namáhavější. Na otázku, jak dlouho se máslo tímto způsobem vyrábělo, není jednoduchá odpověď. Podle toho, jak byla hospodyně zručná a také rychlá.

 
BUĎME SPOLU U JEDNOHO STOLU Pro ještě lepší chuť nechte upečenou dýni přes noc odležet v lednici. JAK NA TO? Podívejte se na videorecept: SLADKÁ DÝNĚ se zmrzlinou 4 porce 34 3 hod VEGET albert.cz/videorecepty SUROVINY: 1 dýně Hokkaidó 100 g třtinového cukru 10 g másla 20 g vlašských ořechů 200 g smetanové zmrzliny POSTUP: 1. Dýni rozpulte, vydlabejte semínka a nakrájejte na měsíčky. V keramické zapékací míse promíchejte s cukrem a nechte 30–60 minut odstát. 2. Rozehřejte troubu na 150 °C. Misku s dýní zakryjte alobalem a pečte 90 minut. Po upečení nechte v troubě vychladnout. 3. V kastrůlku rozehřejte máslo a opečte v něm ořechy dokřupava. 4. Dýni servírujte s kopečkem smetanové zmrzliny, posypanou ořechy a přelitou vypečeným dýňovým sirupem.

Albert letáky

TOP letáky