Leták Albert - 30.10.2019 - 2.12.2019 - str. 43 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 43 ... 77
Leták Albert - 30.10.2019 - 2.12.2019 - Produkty v akci - dezert, mascarpone, čerstvý sýr, sýr, vejce, Pavlova, cukr, třtinový cukr, krupice, skořice, alkohol, rum, krém. Strana 43.
1 ... 43 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 30.10.2019 do 2.12.2019 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 

Nejoblíbenější produkty

Rum

Ačkoliv se při vyslovení názvu alkoholického nápoje, kterým je rum, mnoha lidem vybaví otrlý námořník, není tento druh alkoholu určen pouze pro drsné mořské vlky. Může být příjemným zpestřením pro posezení s přáteli anebo pro chvíle, kdy chceme jen meditovat a přemýšlet o životě.

Kvalitní druhy karibských rumů mohou být součástí zajímavých a originálních drinků, ale také si je můžete vychutnávat v jejich původní podobě. Jednou z možností je panamský rum, který pochází až z dalekého Karibiku. Než se dostane do našich skleniček, odpočívá po dobu pěti let v dubových sudech právě v rodném Karibiku. Tento pětiletý klidový režim dodá rumu příjemnou dřevitou chuť a jedinečné aroma. Vůně pak připomíná svěží citrusy, náznaky hruškového aroma a v chuti můžeme objevit karamel.

 
Cukr

Mnoho Čechů klasický bílý cukr naprosto zatracuje a hledá jiné alternativy, jak si osladit život, zatímco druhá skupina strávníků vesele sladí a na nějaké průzkumy o škodlivosti vůbec nedbá. Pravdou ale je, že některé výrobky se bez klasického cukru neobjedou. Anebo to není tak docela ono. Umíte si například představit vánoční vanilkové rohlíčky, které nejsou obalené v moučkovém cukru, do kterého je navíc přidán cukr vanilkový?

Klasický cukr v našich končinách můžete koupit v několika možných variantách. Jednou z možností je krystal, který má velikost zrnek od 0,4 do 1 mm. Dalším produktem je krupice se zrnky velikosti od 0,16 do 0,63 mm. Třetím druhem je moučka, jejíž zrnka mají velikost od 0,16 do 0,31 mm. A pak ještě existují varianty cukru kostkového. Zajímavý je rozdíl, který je v chuti mezi moučkovým a krystalovým cukrem. Přitom je cukr moučka pouze umletým krystalem. Říkáte si, že je to přeci cukr jako cukr? Pak si zkuste svou ranní kávu osladit moučkou. Rozdíl poznáte při prvním doušku.

 
Vejce

Klasická slepičí vejce jsou často zatracována jako zdroj „špatného“ cholesterolu. Podle mnoha odborníků tomu tak není. Jen je zapotřebí řídit se pravidlem, které nám radí, že všeho je třeba konzumovat s mírou. S cholesterolem je to totiž následovně. Pokud ho do těla dodáváme, pak si ho naše tělo už nevytváří. Vajíček se tedy už nemusíte obávat. Naopak. Jsou našemu organismu prospěšné tím, že obsahují celou řadu kvalitních vitamínů, minerálů a v neposlední řadě bílkovin.

Zapomenout bychom neměli ani na proteiny, které mají pozitivní účinky na naše zdraví. Své o tom vědí nejvíce sportovci. Někteří lidé se vyhýbají vaječnému žloutku a konzumují pouze bílek. Pokud k tomu není žádný zdravotní důvod, pak je to chyba. Vaječný žloutek obsahuje látky, které stimulují vývoj mozku a zlepšují jeho celkový stav. Mohou také pomoci v koncentraci. Ve vaječném žloutku je také dostatek vitamínů A, D, E, B, a minerálů. Především vápníku, fosforu, draslíku, železa a zinku. Jíst pouze vaječné bílky se doporučuje při redukčních dietách. Bílky totiž obsahují minimum tuku a vysoké množství proteinů.

 
OCHUTNEJTE S NÁMI PAVLOVA SE ŠLEHAČKOU a ostružinami 12 120 porcí min PROČ PRÁVĚ ŠLEHAČKU DE LUXE? VEGET e okot čná, e m éčného t k á oh to p no h Lze i r h e n dno n eh t D o ho dr í t r e orná n zdo ení dezert e n dezert, kter e zdo í eh čko čer t m o o em V zko e te eho no tní mini erzi, která z září i n ánočním to e / advertorial o SUROVINY: 4 vejce 200 g cukru krupice 2 l íce holandského kakaa 200 g mascarpone 1 l i ka mleté skořice 2 l i ky tuzemského rumu 50 g trřtinového cukru 100 ml šleha ky De lu e (40 %) 1 hrst ostru in 1 l íce třtinového cukru POSTUP: 1. Připravte si bílky, které vyšlehejte do tuhé p ny, přidejte cukr a l íce kakaa. 2. Cukrářský sá ek s kovovou zdobicí špi kou naplňte sm sí a tvarujte pusinky na plech s pe icím papírem. 3. Sušte hodinu v troub na 110 C, horní a spodní ohřev. Poté troubu otevřete, nechte odpařit první nával horkého vzduchu a otevřete dvířka. 4. V míse vyšlehejte hladký krém z mascarpone, skořice, l i ky rumu, cukru a smetany. Hotovou sm sí ozdobte vychlazené pusinky. 5. V hrnci svařte hrsti ostru in, třtinový cukr, zbylý rum a rozmi ujte. Po vychlazení nalijte na nazdobené pavlovy. 6. Podávejte posypané kakaem a ozdobené erstvými ostru inami. 43

Albert letáky

TOP letáky