Leták Albert - 30.10.2019 - 2.12.2019 - str. 44 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 44 ... 77
Leták Albert - 30.10.2019 - 2.12.2019 - Produkty v akci - brambory, cibule, jablka, husa, husí maso, sádlo, bramborové knedlíky, sůl, skořice, alkohol, víno, hodiny. Strana 44.
1 ... 44 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 30.10.2019 do 2.12.2019 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 
 
MASO MĚSÍCE SVATOMARTINSKÁ HUSA netradičně Jednou z oblíbených podzimních tradic je svatomartinské husí hodování. Listopad je obdobím, kdy husa dorůstá požadované velikosti, a díky tomu se stala slavnostní pečínkou právě ona. Dodržte tradici i letos, ale připravte ji tentokrát netradičně na švestkách. SVATOMARTINSKÁ HUSA Z ALBERTU N , o hází z m r k h ho ete i r t h zeno ne o mr eno Vychutnejte si svatomartinské Svatomartinská vína , HUSA NA ŠVESTKÁCH 6 porcí 15 hod +7 hod na odležení SUROVINY: 1 husa chlazená sůl 2 l íce celého kmínu 2 jablka 2 l íce medu 3 l i ky mleté skořice 2 l i ky mletého badyánu 3 ervené cibule 6 švestek 2 celé skořice POSTUP: 1. Husu opláchn te, odstraňte přebyte né sádlo a ků i. Osolte a okmínujte. Dejte odle et na 5 hodin do lednice. Před pe ením ji nechte 2 hodiny odstát při pokojové teplot . 2. Troubu předehřejte na 80 C spodní ohřev. Do husy vlo te jablka a přemíst te ji do peká e zády vzhůru. Zakryjte peká a pe te 12 hodin. 3. Zvyšte teplotu na 120 C a pe te další 2 a půl hodiny. Husu ob as propíchejte vidli kou. 4. Vyjm te husu z trouby, odeberte 4 l íce výpeku a promíchejte s medem, skořicí a badyánem. Do peká e vsypte na tvrtiny pokrájenou cibuli, přepůlené švestky a celou skořici. Obra te husu břichem vzhůru, potřete medovou sm sí a dejte do trouby. Teplotu zvyšte na 180 C horní a spodní ohřev. Husu pe te dozlatova zhruba dalších 40 minut. Podávejte s bramborovými knedlíky a výpekem. BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY 6 porcí 60 min BEZ laktózy SUROVINY: 800 g brambor typu C 350 g hrubé mouky 44 BEZ laktózy 10 g soli 2 vejce POSTUP: 1. Brambory omyjte a vařte ve slupce ve vroucí osolené vod . Sceďte, nechte vychladnout, oloupejte a nastrouhejte. 2. V míse promíchejte s moukou, solí a vejci. Vypracujte vlá né t sto. 3. Rozd lte na 4 díly a na pomou n ném vále vyválejte 4 vále ky. 4. Vařte v osolené vroucí vod 20 minut. Vyjm te d rovanou nab ra kou a nakrájejte na plátky. Podávejte k pe ené huse.

Albert letáky

TOP letáky