Leták Albert - 30.10.2019 - 2.12.2019 - str. 47 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 47 ... 77
Leták Albert - 30.10.2019 - 2.12.2019 - Produkty v akci - pečivo, bageta, cibule, salát, cibulky, kaki, limetka, tatarák, sůl, dresink, olej, mísa. Strana 47.
1 ... 47 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 30.10.2019 do 2.12.2019 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 
 
ELIXÍR ŽIVOTA KAKI SALÁT s bylinkami 4 porce 15 min VEGET SUROVINY: 20 ml olivového oleje 1 limetka sůl, pepř 2 hrsti salátového mixu 1 hrst erstvé máty 1 hrst hladkolisté petr elky 1 hrst erstvého koriandru 1 ervená cibule 2 kaki 150 g balkánského sýra 40 g plátků mandlí POSTUP: 1. V menší misce vyšlehejte olej, limetkovou š ávu, sůl a pepř. 2. V další míse promíchejte salátový mi , nahrubo pokrájené bylinky, ervenou cibuli nakrájenou na kole ka a dresink. 3. Kaki dobře umyjte a nakrájejte na tenké plátky. Nemusíte ho loupat. Na talíři plátky střídav prokládejte se salátem, nakonec posypte rozdrobeným balkánským sýrem a mandlemi a přelijte ješt troškou hotového dresinku. LOSOSOVÝ TATARÁK s ovocem bohů 4 porce 15 min SUROVINY: 200 g erstvého lososa bez ků e 2 kaki 2 jarní cibulky 8 ředkvi ek 4 l íce olivového oleje 1 limetka 4 l íce s jové omá ky 2 l i ky erného sezamu 1 hrst erstvého koriandru sůl, pepř bílé bagety POSTUP: 1. Lososa, oloupané kaki a omyté ředkvi ky pokrájejte na drobné kosti ky, jarní cibulky na kole ka a koriandr nasekejte nadrobno. 2. Vše vsypte do mísy, přelijte olejem, š ávou z limetky, s jovou omá kou a jemn promíchejte. 3. Hotový tatará ek posypte erným sezamem, ozdobte ředkvi kou nakrájenou na tenké plátky a snítkou koriandru. Osolte a opepřete dle chuti. Servírujte s ope enými plátky bagety. 47

Albert letáky

TOP letáky