Leták Albert - 30.10.2019 - 2.12.2019 - str. 54 - NEPLATNÝ LETÁK

1 ... 54 ... 77
Leták Albert - 30.10.2019 - 2.12.2019 - Produkty v akci - mrkev, karotka, řepa, celer, pastinák, sůl, pepř, oregáno, olej, Fino, papír na pečení, lžička, alobal. Strana 54.
1 ... 54 ... 77

Prolistujte si tento leták obchodu Albert platný od 30.10.2019 do 2.12.2019 a podívejte se na nejnovější nabídku. Na 76 stránkách tohoto aktuálního letáku najdete to nejlepší zboží z kategorie Hypermarkety a supermarkety. Pokud chcete při vašem dalším nákupu v obchodě Albert ušetřit, nezapomeňte si prolistovat tento leták celý od strany 1 až po stranu 76. Pokud chcete nakupovat chytře a ušetřit podstatnou část nákladů na váš příští nákup ve vašem oblíbeném obchodě Albert, neměli byste si nechat ujít tento leták plných skvělých cen a úžasných slev. Vracejte se na Kompas Slev každý den a nepřijdete už o žádnou skvělou akci vašich oblíbených obchodů.

Produkty v tomto letáku

 
 
Již 28 let s vámi na trhu Schofflerova 2013/33, 130 00 Praha 3 Žižkov │ tel. +420 725 064 394 │ E-mail: [email protected] inzerce Hranolky z kořenové zeleniny s dipem z modrého sýra Ingredience: • kořenová zelenina dle vlastních preferencí (mrkev, pastiňák, červená řepa, celer) • 2 lžíce olivového oleje • sůl, čerstvě mletý pepř • sušené oregano • FINO pečicí papír & alobal 2v1 na dip: • 150 g gorgonzoly • 100 g tučné kysané smetany • 2 stroužky česneku • 2 lžíce majonézy • 1 lžička citronové šťávy 1 Všechnu zeleninu očistěte a nakrájejte na hranolky o síle asi 1 cm. Připravené hranolky v míse polijte olivovým olejem, osolte, opepřete, přidejte oregano a vše promíchejte. Troubu rozehřejte na 180 °C (horkovzduch) a nechte obalené hranolky odpočívat, než se trouba ohřeje. Pečicí papír a alobal 2v1 kombinuje výhody pečicího papíru, díky němuž se potraviny nepřipečou, a alobalu, který lépe rozvádí a udržuje teplo. 2 Mezitím si připravte Fino pečicí papír & alobal 2v1 na velikost vašeho plechu. Rozstřihněte ho na 3 stejné díly. Položte je vedle sebe na plech papírem nahoru. Pak na listy rovnoměrně rozložte hranolky. Pečte je cca 20 minut, až budou konečky hranolků zlatavé. Mezitím si připravte dip: gorgonzolu nastrouhejte nebo rozdrobte, prolisujte k ní česnek a vmíchejte všechny ostatní přísady. 3 4 Když jsou hranolky upečené, vyndejte plech z trouby a opatrně shrňte hranolky doprostřed každé ustřižené části pečicího papíru s alobalem 2v1. Ze dvou delších stran vytvořte kornout, který zajistíte několikanásobným ohnutím dolního rohu. A můžete podávat! Dip můžete nechat v mističce, nebo můžete pokapat hranolky přímo v kornoutku.

Albert letáky

TOP letáky